Главният изпълнителен директор на UniCredit Андреа Орсел приветства подкрепата на

...
Главният изпълнителен директор на UniCredit Андреа Орсел приветства подкрепата на
Коментари Харесай

Шефът на UniCredit Андреа Орсел подкрепя призива на френския президент за банкови сделки

Главният изпълнителен шеф на UniCredit Андреа Орсел приветства поддръжката на френския президент Еманюел Макрон за консолидация в фрагментирания банков бранш в Европа, само че предизвести, че огромните трансгранични покупко-продажби към момента са надалеч.

Европейски банкови ръководители и политици от дълго време приканват за по-тесни връзки сред банките на континента, с цел да им оказват помощ да се конкурират по-добре с американските и азиатските съперници.

Макрон прикани за повече покупко-продажби в бранша, защото част от напъните на Европейски Съюз за основаване на по този начин наречения съюз на финансовите пазари в целия блок по време на събитие в Париж този месец за поощряване на финансовия бранш на града.

„ Хубаво е да имаме това ... ангажимент от огромен европейски водач “, сподели Орсел в изявление за Financial Times, добавяйки, че по-нататъшното развиване на самодейностите за съюз на банковия съюз и финансовите пазари на Европейски Съюз също ще е належащо за поощряване на трансграничните покупко-продажби.

„ Ако правилата ... не с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР