Над 1000 човека ще вземат участие в Националния фестивал и

...
Над 1000 човека ще вземат участие в Националния фестивал и
Коментари Харесай

Голям спортен празник пълни зала Универсиада

Над 1000 индивида ще вземат присъединяване в Националния фестивал и празник на спорта, здравето и дълголетието- „ Приемственост сред поколенията ”.Събитието се провежда по случай 25 годишния празник на Българска асоциация спорт за всички и ще се организира от 11:00 часа във вторник в зала „ Универсиада ” в София.

Над 28 спортни клуба от цялата страна, членове на БАСВ ще покажат своя стратегия, която ще включва съчетания и спортни детайли от гимнастиката. Проявата е част от София 2018 Европейска столица на спорта и е под патронажа на кмета Йорданка Фандъкова. Организаторите са подготвили богата музикална стратегия, игри с награди и изненади за публиката. „ За тези към този момент 25 години Българска асоциация спорт за всички е провела над 600 спортни събития в цялата страна. По към 30 на година. Сега взехме решение да създадем един огромен празник, който да бъде в София и да дойдат всичките ни членове на БАСВ. Поканили сме публични лица от Министерството на младежда и спорта, Столична община, разнообразни организации и доста други.

Това, което мога да кажа един ден преди празника е, че и отсега нататък ще работим за развиването и популяризирането на спорта във всички възрасти из цялата страна. Спортът е здраве и метод на живот ”, показа ръководителят на БАСВ Ирен Цветкова. Специална стратегия пред феновете ще покажат децата от 95 –та ДГ „ Омайниче ” – кв. Надежда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР