Начинът, по който западната олигархия чрез клоуна си в Киев

...
Начинът, по който западната олигархия чрез клоуна си в Киев
Коментари Харесай

Сценарии за ядрена провокация на САЩ в Украйна

Начинът, по който западната олигархия посредством клоуна си в Киев първо заплаши Русия с нуклеарен удар, а по-късно отвърна (казват, това са превантивни санкции), заслужава не насмешка с клоуна, а деликатно изследване на желанията на кукловодите.

Очевидно е, че от няколко седмици те приготвят международната общественост за нуклеарен удар против Русия под предлог за сякаш съветски нуклеарен удар против Украйна. Съединените щати употребяват Украйна като полигон, от който да нанасят удари по Русия, като разчитат, че ответният удар ще бъде нанесен върху украинската територия, а не върху страните от Запада.

Ето за какво Украйна сътвори сива извънправна зона, където всяка експанзия може да бъде осъществявана безнаказано: има война против Русия без публично оповестяване на война, военни от НАТО водят война там без формалното присъединяване на НАТО - за какво не отидете до равнището на тактически нуклеарни оръжия?

Но в случай че по-рано това трябваше да се направи като че ли в отговор на „ съветската експанзия “, то завчера опасността за предпазен удар беше изразена през устата на Зеленски (да, Зеленски не сподели това непосредствено, само че това е същността от него).

Реакцията на Кремъл беше демонстративно твърда – разчетена е като апел за международна война. След това кукловодите - не публично, само че посредством същия Зеленски - върнаха. Но с какво желание?

Сценарий 1. Западната олигархия въпреки всичко реши да отсрочи този апокалиптичен ход и откакто реализира оптимално нарастване на ставките, даде да се разбере, че е подготвена да договаря. Някои индикации, че Москва е подготвена за такива диалози с Вашингтон, идват от миролюбивата тирада на Матвиенко в Индонезия и снизходителното предпочитание на Байдън да се срещне с Путин през ноември на Г-20.

Убеден съм, че това няма да докара още веднъж до огромна договорка, защото Съединените щати изискват от нас единствено капитулация, само че самото очакване на такива договаряния може да докара до краткотрайна отмора и понижаване на ескалацията (до средата на ноември, когато G20 премине).

Предимството на сходен сюжет е, че Съединени американски щати краткотрайно ще се откажат от случката с тактическо нуклеарно оръжие. В допълнение, това ще ни разреши релативно умерено да подготвим военни елементи за огромни борби в Новорусия.

Минусът е, че новите райони на Русия ще останат в неопределеност, въоръжените сили на Украйна ще продължат да ги бомбардират и да отхапват части от гранични територии.

Сценарий 2 се основава на догатката, че отхвърлянето на думите за " предпазен удар " с нуклеарни средства е ловкост. Тоест, този смешник беше инструктиран да каже по този начин (те споделят, ние не призоваваме към нуклеарен удар по Русия), с цел да се успокои Москва.

И откакто се уверят, че сме понижили бдителността си, те ще извършат ужасна провокация, която в действителност ще сложи света на ръба на нуклеарна война.

Още един път наблягам за тези, които не имат вяра в сходно развиване, защото Съединени американски щати ще се опасяват от акт на възмездие: планът на Вашингтон може да бъде точно ударът да бъде нанесен от територията на Украйна посредством бързо инсталиране на нуклеарни оръжия там (на същия Яворовски полигон покрай Лвов), т.е. официално не е страна от НАТО, което значи, че юридически Москва няма да има причина да нанася ответен или предпазен удар против НАТО.

И нашият форсиран удар по Украйна ще даде на Запада мощна медийна картина за всеобщите жертви на цивилни от съветското нуклеарно оръжие, ще бъде наименуван „ невиждано закононарушение против човечеството “ и най-важното ще разреши на морала на съветския народ да се счупи морала.

Факт е, че те доста добре научиха смисъла за руснаците на фактора за обективна война от страна на Русия: в случай че потвърдим, че водиме война непочтено, тогава ние самите ще спрем да се съпротивляваме. Това е същинската цел на американската провокация с потребление на тактическо нуклеарно оръжие в Украйна.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР