Има две тъжни неща, които се наблюдават в момента –

...
Има две тъжни неща, които се наблюдават в момента –
Коментари Харесай

Христо Панчугов: ПП си признаха за записите, а на обществото не ву прави никакво впечатление

" Има две тъжни неща, които се следят сега – самите политици потвърдиха присъединяване си в записите и това, че на българското общество това не му направи никакво усещане. Ние сме безусловно неспособни да произведем какъвто и да е разговор, като общество. Всяка тематика води до война ". Това съобщи политологът Христо Панчугов в предаването „ Лице в лице “ по БТВ във връзка абсурда с изтеклите записи, в които водачите на Политическа партия приказват за " кеш " и милиони, събирани от предприемачи.

" Аз по-лоша изборна акция не помня. Политическите водачи се държат като племенни вождове, а единствената им работа е да насъскат своите против другите. Лошото е, че след изборите шансът да се създаде естествен политически разговор е най-малък ", съобщи от своя страна политологът Димитър Аврамов.

По думите му свадите ще са за сметка на изборната интензивност.

„ Очевидно има обединения, които мислят по друг метод. Избирателите на ПП-ДБ нямат алфа мачо, който да споделя какво да се прави. Но трябваше положителните планове да бъдат осъществени в този момент. Как ще кажеш на хората, че имаш добери планове, когато някакви служители на реда ти вадят компроматни записи? ПП-ДБ направиха огромна неточност. Те влязоха във властта, консумираха я, и в този момент би трябвало да схванат, че политиката е диалог. Ако всичко това продължава, след изборите няма да има тематика, по която да могат да приказват “, предизвести Аврамов.

„ Много е значимо да спрат да се занимават със себе си “, добави Панчугов.

„ Така и не стигнахме до дъното на тези връзки. Най-важният въпрос беше да основат самостоятелна административна конструкция от мощните на деня, само че не го го направиха, по тази причина не можем да чакаме някаква смяна “, акцентира Димитър Аврамов.

„ Трябва да схванат, че е значимо да имаш поддръжка. Властта не може да се крепи на върха на карфица. Трябва да имаш три крайници. Скоро може да има нов „ ДАНСwithme “, само че този път да не е в интерес на Христо Иванов. Политиката не е игра за наивници. В политиката би трябвало да осъзнаваш какво искаш да постигнеш и да се стремиш към него “, изясни Аврамов.

„ Най-важно е какво ще се случи след изборите. Много мощно се колебая, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще създадат открита коалиция. Мен персонално такава възможност ме плаши. Една група политици се провалиха в това да ни вкарат в естествен и рационален диалог. Те се отхвърлиха да дадат опция на българските жители и ги оставиха още веднъж да се оправят сами “, означи Христо Панчугов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР