Начинът, по който спят двама души в едно легло, издава

...
Начинът, по който спят двама души в едно легло, издава
Коментари Харесай

Позата насън издава главата на семейството

Начинът, по който спят двама души в едно легло, издава кой признава доминирането на другия. Когато мъжът и дамата спят с лице един към различен, това е израз на мощните им страсти.

Краката им са преплетени, което приказва за подготвеност да бъдат господари един на различен. Съпрузите спят рядко по този метод, с изключение на когато имат прочувствен напредък на възприятията.

Този от сътрудниците, чиято глава се намира по-високо от главата на другия, е водач в връзките. Който спусне главата си под равнището на другия, признава, че разрешава да бъде насочван от него.

Позата, при която мъжът е прегърнал дамата откъм гърба или назад, се счита за една от най-еротичните, по този начин спят единствено сътрудниците, които имат съразмерен полов живот.

 Позата насън издава главата на фамилията

Колкото по-плътно са притиснати един към различен, толкоз по-емоционални са връзките им. Партньорът, който е обхванал другия, желае да се грижи за него.

Понякога това издава възприятие за благосъстоятелност. Ако сътрудниците спят по този метод, само че без да се прегръщат, това значи, че сега са в интервал на отчуждение.

Когато хората спят с тил един към различен, без да се допират, това издава дълъг спор, който евентуално няма да завърши скоро.

Но в случай че те се допират леко, това значи, че връзките им са прелестни, само че всеки има потребност от персонално пространство.

Ако мъжът лежи по тил, а дамата – по стомах или настрана и мъжът я е прегърнал, това е знак, че дамата признава мъжа за глава на фамилията и му позволява да я управлява.

Ако дамата допира мъжа в тази поза, това е знак, че има потребност от повече внимание и протекция. Ако краката на сътрудниците са преплетени, това издава сантименталните им връзки.

Ако дамата лежи по стомах и в това време прегръща мъжа, това е знак за обвързаност и даже на прочувствена взаимозависимост. Ако ръцете й са над главата, до момента в който спи по стомах до легналия по тил мъж, това издава възприятие за благосъстоятелност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР