Начина, по който е организирано използването на СРС-та сочи, че

...
Начина, по който е организирано използването на СРС-та сочи, че
Коментари Харесай

Тихомир Стойчев: Най-вероятно записите са насочени срещу сегашния командващ ВВС, ген. Стойков

" Начина, по който е проведено потреблението на СРС-та сочи, че най-вероятно е те да са ориентирани против настоящия командващ Военновъздушни сили ген. Стойков. Всъщност от там произтича и диалога, в който е записан и дори си мисля, че може да има и детайл на провокация в цялата тази работа. Ние през годините видяхме, че ДАНС в действителност в нашето политическо време, беше основана като политически отговор за прахосване на ресурса на Министерство на вътрешните работи, където тези служби, които в този момент са в организацията, преди този момент са били там ", сподели в утринния блок на БТВ „ Тази сутрин” Тихомир Стойчев, специалист по сигурност, някогашен началник на ЦСБОП, във връзка публикуваните от прокуратурата записи, на които е бил записан и президента Румен Радев.

На въпроса дали президента може да бъде разследван, до момента в който е президент, за нещо, което е правил преди да встъпи в служба на поста си, Тихомир Стойчев сподели, че тук в действителност би трябвало да се произнесе правосъдната власт, само че да се произнесе умело, а не целево и не с политически цели.

" В огромна степен това, което се прави сега мисля, че е целево, добави той. Мисля, че никой не е желал целево и надали е очаквал, че тъкмо ще се появи Румен Радев на направените записи ", счита още специалистът по сигурност.



На въпроса дали прокуратурата има право да изнесе въпросните записи в общественото пространство, Тихомир Стойчев разяснява, че надълбоко се съмнява в това.

" Трябва да бъдат изяснени в този момент доста неща по този случай е в този момент, тъй като сме парламентарна република, би трябвало Народното събрание да влезе във функционалностите си ", добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР