“Скандали със скандали. Тези хора - ПП-ДБ са обрасли с

...
“Скандали със скандали. Тези хора - ПП-ДБ са обрасли с
Коментари Харесай

Пеевски: Ако Борисов реши да управлява с ПП-ДБ нека знае, че носят зестра - каруца с много кеш

“Скандали със кавги. Тези хора - ПП-ДБ са обрасли с кешове и пудели ”. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Пеевски приказва за диалози с част от водачите на ПП-ДБ от изтеклите 9 месеца.

“Асен Василев персонално ме е молел да го подкрепим да стане вицепремиер и неговата съкровена фантазия бе той да стане министър председател след Денков и да махнем Мария Габриел ”, сподели Пеевски. “Асен Василев, в наличието и на Йордан Цонев, оферираше ние от Движение за права и свободи да имаме министри и вицепремиер. Всичко това им бе отказано ”, добави той.

“Христо Иванов, отново в наличието на Цонев, сподели че желае да бъде президент и че има потребността от поддръжка на Движение за права и свободи, съобщи, че е значимо да ликвидира Политическа партия, по-късно предложи аз да стана министър председател, а той - президент ”, продължи Делян Пеевски.По думите му, задачата на Христо Иванов е " да пенсионира Бойко Борисов ".

" Иванов предложи да се откри пост на Борисов някъде - в Европа или на някой остров да го пратят, пробваха се в този сюжети да ме вкарат и мен. Разговорът е по време на 9 месеца, в които управлявахме ”, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи.

Той изясни, че всичко това е споделил на Борисов.

“Ако Бойко Борисов реши да ръководи с ПП-ДБ дано знае, че тази коалиция носи зестра - каруца с доста кеш ”, заключи Пеевски.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР