Христо Иванов искал да е президент, а предлагал на Делян

...
Христо Иванов искал да е президент, а предлагал на Делян
Коментари Харесай

Пеевски разобличи коминтерновския внук: Христо Иванов искал да е президент, Пеевски премиер, а Борисов пенсионер

Христо Иванов желал да е президент, а предложил на Делян да е министър председател. Тези разкрития направи в коридорите на Партийния дом самият ръководител на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Освен това Иванов желал да пенсионира Бойко Борисов.
 
 Христо Иванов Христо Иванов Източник: Zonanews
Нещата са чудовищни. Такова нещо у нас не се е случвало, в Европа също не знам да е имало. Чудовищно нещо е това, кавги след кавги. Тези хора – ПП-ДБ – са обраснали с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа.
Така ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски кометира пред медиите записите на Кирил Петков и Асен Василев за " неофициалния кеш на изборите в торби " и за " кеша на изборите в президента ". Записите бяха публикувани от уеб страницата " Афера ".
 
" Подкрепили сме България да има постоянно държавно управление, за което и не скърбя. Но в никакъв случай не е знаели какво вършат тези хора. Българските хора видяха къде са им парите – те са влачени от контрабанди, складирани, пудели са носели кешове на Бойко Рашков ", разяснява той.
 
Пеевски обясни и че Христо Иванов желал да разцепи Политическа партия и да ги овладее. " Важно е да унищожавам Политическа партия, да стана единствен водач на дясното, по-късно и да стана президент ", били думите на Христо Иванов, разясни Пеевски.
Предложи ми (Христо Иванов) по-късно аз да стана министър председател. Важната цел на Иванов е да пенсионира Борисов ", добави той.
 
 Асен Василев Асен Василев Източник: Министерски съвет
Освен това разкри, че Асен Василев персонално го молел да е вицепремиер в сглобката, а не елементарен министър. А откакто мине и Мария Габриел се изреди на премиерския пост, Василев желал той да стане министър-председател. Това са думи, зад които заставам, сподели Пеевски.
 
Асен Василев предложил и вицепремиери на Движение за права и свободи. На въпрос има ли упоритости за премиерския пост, Пеевски разгласи: " Лично в наличието на господин Цонев Асен Василев персонално ме е молел да го подкрепим да е вицепремиер, да не е просто министър. Съкровената му фантазия бе да стане министър председател след Мария Габриел. Предлагаше да имаме и ние от Движение за права и свободи министри, даже вицепремиер. Всичко това му е отказано ".
 
" Мечтите им са единствено за власт. Аз не желаех да поддържам връзка с Христо Иванов, той е просто прокси. Христо Иванов сподели, че желае да бъде президент, имал потребност от поддръжката на Движение за права и свободи.

Що се отнася до Христо Иванов ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи разясни: " Данчо Цонев ми натресе тази Шехерезада ". Изобщо Делян Пеевски не желал да беседва с него, тъй като знаел, че е прокси на Иво Прокопиев. Христо Иванов от дълго време желае да беседва с Движение за права и свободи, акцентира той.
 
А Пеевски задочно предизвести Борисов по отношение на ПП-ДБ: " Те носят зестра каруци с кеш. "
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР