Началникът на РУ-Поморие Георги Куцаров ще освободи шефското място на

...
Началникът на РУ-Поморие Георги Куцаров ще освободи шефското място на
Коментари Харесай

Рашков махна началника на полицията в Поморие, предстоят още рокади

Началникът на РУ-Поморие Георги Куцаров ще освободи шефското място на полицията в Поморие. Той е разпределен за Обзор. Освен промените на началниците в Поморие и Обзор, рокади са налице в Айтос, Созопол и Царево, оповестява " Флагман ".

По информация на Liberta.bg това се случва след обстойна инспекция на активността на фрагментите, осъществена от службите на България, включително ДАНС и Министерство на вътрешните работи, както и след сигнали на публицисти за репресии и скалъпване на сигнали, преписки и досъдебни производства против тях, в съучастничество с Бургаски прокурор и черноморски кмет. Журналистите са били следени и подслушвани, в това число и трафичните им данни.

По неофициална информация една от аргументите за рокадата в полицията в Поморие е обвързвана и с неглежирането и прикриването на следенето и неосъществените проекти и опити за ликвидиране през 2020 година и 2021 година против журналиста от черноморския град Стоян Тончев, както и психическият тормоз, на който е бил подложен през този интервал, за което има информация в ДАНС. Има също подозрения, че Георги Куцаров е допустимо да е изпълнявал политически поръчки, както и такива на лица от ъндърграунда, префарцонирани все още като общински съветнци от партията на глобения от Съединени американски щати Делян Пеевски, което нееднозначно приказва, че актуалният шеф на РУ-Поморие не е в положение да подсигурява честността на вота на изборите през 11 юли в черноморския град.

Полицията в Поморие, както и ОДМВР-Бургас, не разкриха и причинители и поръчителя на покушенито над поморийския публицист Тончев през 2016 година, макар че те са известни в черноморския град.

По информация на нашата медия, следва вицепремиерът и министър на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков да осъществя още рокади в Бургаска област, включително и в ОДМВР-Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР