На церемония в столицата бяха награденижурналисти и медии, а Националното

...
На церемония в столицата бяха награденижурналисти и медии, а Националното
Коментари Харесай

Сираци дариха пари за онкоболния Николай Диковски

На гала в столицата бяха награденижурналисти и медии, а Националното съдружие на сираците в България се включи интензивно в благотворителната идея в поддръжка на Николай Диковски, който има потребност от средства за интервенция в Турция.

Организаторътна събитието Патриция Кирилова няколко пъти изрече голямата си благодарност и признателност към ръководителя на НССБ Слави Михайлов, децата, екипа и директорката Ивет Симеонова на КСУДС град Роман, както и на трите Центъра за настаняване от фамилен вид в град Лом, които се включиха и подариха средства.



Патриция Кирилова изрече сърдечно и голяма признателност към бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която е от първите хора дарили средства на Ники. Организаторката не пропусна да благодари и на столичната топдизайнерка и притежател на фешън къща " Киара Фешън " Гергана Апостолова подкрепила самодейността със средства.

На проведеното събитие се организира и благотворителен търг, на който бяха разпродадени всички картини и предмети в поддръжка на Ники, като гостите имаха опция да дарят средства и в поставената благотворителна урна.

Огромни благодарности изрече Слави Михайлов към Гергана Апостолова, народния представител проф. Андрей Чорбанов и столичния юрист Христо Расташки, които закупиха огромна част от предметите на търга.

" Особено щастливи сме, че премията за най-любим публицист бе връчена на Василена Гръбчева от Нова Телевизия ", показа в изявлението си пред гостите Слави Михайлов. Той напомни проблем, за който красивата журналистка е помогнала с репортажа си преди години за децата от закрития към този момент дом в Пордимското село Тотлебен и призна, че премията е навременна и изцяло заслужена.



С апел се обърна към всички публицисти и медии Слави Михайлов да отделят повече внимание на положителните вести и не пропусна да ги поздрави за оценките.



Над 35 публицисти и медии от цялата страна бяха наградени на 12- то издание, проведено от ВИП КОМУНИКЕЙШЪН. Събитието съответства и със 17- ят рожден ден на организацията, които почерпиха гостите с вкусна торта. Обръщаме се към всички положителни хора да се включат съгласно опциите си и да оказват помощ със средства за Ники посредством дарителската сметка, както следва:

ДСК Банка, София клон Иван Вазов Дарителска сметка:

BIC: STSABGSF

IBAN: BG80STSA93000029866987

Николай Диковски.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР