На тридесет и първото тържествено заседание на Общински съвет -

...
На тридесет и първото тържествено заседание на Общински съвет -
Коментари Харесай

Новият кмет на Вълчи дол положи клетва

На тридесет и първото тържествено съвещание на Общински съвет - Вълчи дол, което се организира на 18.10.2017 година, новоизбраният кмет на община Вълчи дол - Георги Тронков постави клетва и подписа клетвена декларация, с което встъпи публично в служба.

Областният шеф на област с административен център Варна - Стоян Пасев връчи на кмета огърлицата - знак на кметската власт в община Вълчи дол и пожела сполучлив и потребен мандат.
От своя страна кметът на Вълчи дол Георги Тронков, благодари за доверието, гласувано му от жителите на общината и съобщи, че ще работи интензивно, с цел да извърши всички задължения, поети по време на предизборната акция. Той благодари и на краткотрайно изпълняващия длъжността кмет през последните месеци - Мерткан Ибрямов за отличната му работа като градоначалник.

На тържественото съвещание бе определен и нов ръководител на Общинския съвет. След скрито гласоподаване, с 16 гласа " за ", за поста бе определена Яна Радева Михалева - до момента ръководител на комисията " Земеделие, запазване на околната среда и водите " в Общинския съвет.

Клетва поставиха и новоизбраният кмет на кметство Генерал Киселово - Калина Христова и общинският консултант Даниела Маркова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР