На столичния площад "Независимост" започна поредният антиправителствен протест. Засега не

...
На столичния площад "Независимост" започна поредният антиправителствен протест. Засега не
Коментари Харесай

96-та вечер на антиправителствени протести в София

На столичния площад "Независимост " стартира следващият антиправителствен митинг. Засега не е затруднено придвижването по бул. "Цар Освободител " и бул. "Дондуков ". Основните претенции остават непроменени - оставка на държавното управление и на основния прокурор.

Протестиращите към момента са малко. Има 2 опънати палатки, две-три маси на търговци и десетина души, насядали към фонтана и пред Археологическия музей.

Организаторите от така наречен Отровно трио призоват в обществената мрежа жителите да се съберат в 96-ата протестна вечер с искане за оставка на премиера Бойко Борисов, на основния прокурор Иван Гешев, за машинно гласоподаване, предварителни избори, привикване на Велико национално заседание, промени в Конституцията.

„ Заедно предизвикахме сериозен интернационален отзив за корупцията и беззаконието в България! Няма да спрем! Заедно сме по-силни и единствено дружно ще успеем “, написаха в обществените мрежи проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Още те се знае дали ще бъде извършено обичайното шествие до Орлов мост и дали кръстовището ще бъде краткотрайно блокирано.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР