Президентът на ФИФА Джани Инфантино обяви голямата новина относно използването

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино обяви голямата новина относно използването
Коментари Харесай

Революция! Инфантино обяви голяма промяна в използването на системата ВАР

Президентът на ФИФА Джани Инфантино разгласи огромната вест по отношение на потреблението на ВАР на конгреса на международната футболна федерация в Банкок. Той съобщи, че към този момент треньорите ще имат право два пъти на мач да желаят инспекция със системата ВАР.

" Ще развиваме и подобряваме ВАР. Тази система се употребява от 65 национални асоциации, само че в този момент ще я подобрим. Създадохме по-основна технология с по-малко камери и без рефери, които да вземат решение, тъй че е налична за всички и по-лесна за внедряване. Тази система към този момент се тества ", стартира Инфантино.
 Инфантино към Гонзо: Поздравления, господин Президент!
Инфантино към Гонзо: Поздравления, господин Президент!

Поздрави го и Чеферин

" Ще работи по този начин, че треньорът на всеки тим да има право да желае помощ от ВАР два пъти на мач. Ако първичното решение на съдията бъде променено след такава поискана инспекция, тимът, изискал инспекцията, към момента има право на две инспекции ", обясни президентът на ФИФА.

" Ако пък след такава поискана, инспекция ВАР удостовери решението на съдията на терена, то тимът, който го е изискал, губи правото на една инспекция по негово искане ", сподели още Инфантино.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР