Не ме интересуват мненията на хората, снощи спах спокойно, защото

...
Не ме интересуват мненията на хората, снощи спах спокойно, защото
Коментари Харесай

Ергенът Алек: Не съм страхливец, съвестта ми е чиста

Не ме интересуват мненията на хората, нощес спах умерено, тъй като съвестта ми е чиста. Това съобщи в изявление в „ Тази заран ” по Би Ти Ви най-одумваният ерген в републиката Алек Младенов. В никакъв случай не съм страхливец, отсече основният воин в „ Ергенът ” 3, който не избра нито една от финалистките Магдалена и Надежда и им заяви това не в очите, а с видео известие.

Не съм давал подправени очаквания на никого, безапелационен беше Алек.

На въпроса дали е бил влюбен в някоя от двете, той отговори, че е имал „ благосклонности ” и към двете дами, стигнали до края на риалитито.

Отидох да видя какво ми предлага животът - с тези думи Александър Младенов изясни влизането си в „ Ергенът ”. На въпроса за какво не е съобщил тежкото си решение персонално на Маги и Нани, той съобщи, че методът, по който го е споделил не е „ толкоз тежко перо ”.

Алек се опита да изясни, че в последна сметка е решил да постъпи по този начин, че хората да намразят него, а не някоя от евентуалните му половинки. Като краен резултат от предаването в главата ми нямаше различен вид, съобщи Ерген №3.

Той също по този начин беше безапелационен, че майка му не е повлияла на решението му. Алек отхвърли да отговори на въпроса дали е срещнал любовта отвън предаването и съобщи, че в случай че някой толкоз доста желае да знае това, може да стигне самичък до истината. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР