На стилна церемония Стефка Костадинова бе отличена с престижното звание

...
На стилна церемония Стефка Костадинова бе отличена с престижното звание
Коментари Харесай

Голямо признание за Стефка Костадинова. Рицар на годината

На стилна гала Стефка Костадинова бе отличена с влиятелното звание „ Рицар на годината “. Орденът на рицарските тамплиери връчва този влиятелен приз за достойнство и изключителни заслуги на цивилен лица с принос към обществото, които са били образец в отстояването на християнските и рицарските полезности.

Високото отличие е за изключителни заслуги и повсеместен принос в одобряване престижа на българската нация и в развиването на международния спорт, сподели Великият приор на Велик приорат България ген. Румен Ралчев, връчвайки премията на иконата на българския спорт.
-->
По време на церемонията Костадинова получи специфични поздравления за това, че към момента има международния връх в скока на височина, който повече 35 години е неосъществим и слага България на върха.

„ Огромна признателност за авторитетното самопризнание, това отличие е измежду най-ценните в живота ми. Не спирам да акцентирам, че моите достижения, върхове и трофеи са триумфи на целия български народ. Горда съм, че международният връх в скока на височина е български и ние като нация, качества и капацитет стоим на върха към този момент толкоз години. Благодаря още един път, радостни празници, бъдете здрави и мощни “, съобщи международната рекордьорка в скока на височина и президент на БОК Стефка Костадинова при връчването на премията, което по традиция се състоя на годишния коледен благотворителен бал на рицарите тамплиери.

Събитието напра средства за надарени деца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР