Ето го вашето най-добро ръководство за парижкия стил. Всеизвестен факт

...
Ето го вашето най-добро ръководство за парижкия стил. Всеизвестен факт
Коментари Харесай

Oh là là! Как да внесеш малко парижки шик в гардероба си?

Ето го вашето най-хубаво управление за парижкия жанр. Всеизвестен факт е, че парижанките имат неоспоримо възприятие за жанр. В днешната публикация ще споделим с вас тайните на парижкия изискан. Ще научите какво в действителност дефинира парижкия жанр, как да го постигнете, какво нормално носят парижанките и какво заобикалят.

Едно нещо, което отличава парижанките е, че те в никакъв случай не наподобяват по този начин, като че ли се стараят прекалено много с тоалетите си или прекарват часове в подготовка.

Парижкият жанр е " chic décontracté " (небрежен шик). Всичко е обвързвано със смесването на типичен и безконечни продукти с по-изискани и стилни продукти – без значение дали става дума за дизайнерска чанта, копринен шал, украшение или чифт изискан обувки. Дрехите би трябвало да са комфортни, а аксесоарите нормално са сведени до най-малко.

 парижки жанр iStock

Парижаните дават приоритет на вечните0, непреходни предмети пред модерните продукти, които идват и си отиват.  Те залагат постоянно на ризи с копчета, деним с прав крачол, тренчкоти или мокасини. Това е класика, която може да наподобява скучна за някои, само че е толкоз гъвкава, че може да се носи през всеки сезон и за всеки мотив. Освен това парижките дами търсят висококачествени облекла, от време на време считани за вложения, които ще устоят теста на времето.

Този жанр излъчва известно „ je ne sais quoi “, нехайно и хладно отношение, само че в никакъв случай надменно. Тайната се крие в метода, по който парижанките включват мъжествени детайли в своите тоалети, създавайки в действителност леки шикозни визии. Продължете да четете надолу, с цел да научите 4-те основни съвета по какъв начин да постигнете стремежи парижки жанр.

1. Карайте го по-естествено
                             

Парижкият жанр е обвързван с постигането на баланс сред това да изглеждаш излъскано и малко необработено, „ au natural “. Много парижанки избират да не носят никакъв грим или в случай че го вършат, избират подобен, който е едвам видим. Вместо декор дьо загар, те избират тониран овлажнител или коректор, където е належащо. Малко руж или бронзант, пласт серпантина за пробуждане на очите, мъничко еликсир за устни и по този начин нататък! Те просто винаги дават приоритет на грижата за кожата пред грима.

По същия метод парижанките възприемат метода " по-малкото е повече " по повод на косата си. Предпочитат натурален, леко занемарен тип. И вместо да прекарват часове в сушене със сешоар, доста от тях избират да спят с влажна коса, с цел да реализиран мечтаната визия. Парижките избират елементарни прически, които наподобяват лесни и са подобаващи за естествената текстура на косата им. Освен това някои носят естествената си посивяла коса като част от техния жанр.

2. Овладейте дрескода „ Chic-Décontracté “
                             

Парижкият жанр постоянно се разказва като " chic décontracté " (небрежен шик). Парижанките знаят тъкмо по какъв начин без изпитание да съчетават типичен, съществени продукти с по-сложни и съвременни такива. Това може да са тренчкоти, наметнати върху дънки, вталени панталони с бели маратонки или блейзъри с необятни панталони. За да не наподобяват прекомерно публично облечени, парижанките са склонни да избират облекла, които седят комфортно или са малко по-големи.

3. Смесете мъжкото и женското
                             

През 1966 година Yves Saint Laurent оказва революционно въздействие върху модата, като показва дамски костюм смокинг. Дори след 57 години този жанр остава доста известен измежду парижанките.

Те предпочитат да заобикалят прекомерно секси тоалети, вместо това да включват мъжествени детайли в своите тоалети, създавайки шик без изпитание. Когато носят супер женствени облекла, парижанките прибавят нотка неустрашимост, а когато носят мъжествени тоалети, те включват женствени детайли.

За да постигнете съвременен и безпроблемно изящен парижки жанр, съчетайте мъжествени форми с женствени силуети, като панталони по размер с копринена блуза, черно кожено яке върху копринена миди рокля, огромна риза с копчета и прави дънки с висока талия или неустрашим блейзър с колан на талията.

4. Инвестирайте във " безконечни "  артикули
                             

Парижаните са известни с това, че влагат във висококачествени и добре направени произведения. Те постоянно съчетават налични продукти с дизайнерски съществени детайли, които имат способността да повдигнат всяко облекло на друго равнище. Така че техните семпли дънки, бели тениски и ризи с копчета в никакъв случай не би трябвало да работят интензивно, защото връхните им облекла, обувки и чанти казват всичко.

Когато става въпрос за вложение в мода, парижанките са склонни да избират първокласни предмети, които ще устоят цялостен живот. Изискани бижута, часовници и дизайнерски чанти постоянно са умни вложения, защото имат голяма стойност при препродажба или даже усилват цената си с времето. Що се отнася до стила, те потвърждават дълголетието си, оставайки настоящи сезон след сезон.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР