На сигнал за проявена агресия на пътя се отзовали вчера

...
На сигнал за проявена агресия на пътя се отзовали вчера
Коментари Харесай

Агресия на пътя! Мъж потроши колата на млада шофьорка

На сигнал за проявена експанзия на пътя се отзовали през вчерашния ден по обяд чиновници на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив. Незабавната инспекция била подхваната към 12.30 часа след постъпило позвъняване на телефон 112 от 18-годишна шофьорка на лек автомобил " Сеат “, написа plovdiv24.bg.

Момичето разказало, че на кръстовище сред бул. " Цар Борис III Обединител “ и ул. " Стефан и Обрейко Обрейкови “ станала участник в злополука с материални вреди с лек автомобил " Фиат “, ръководен от чужд лидер.

По време на зародилия се спор за виновността, обиден мъжът нанесъл удари с корав предмет по колата на съперничката си, след което потеглил в незнайна посока. В резултат сеатът е със счупени странично огледало, фар и стоп.

В процеса на подхванатото бързо търсене малко по-късно причинителят на хулиганската демонстрация бил открит. С полицейска заповед за едно денонощие е арестуван 35-годишен пловдивчанин. Срещу него е стартирано бързо произвеждане по член 325, ал.3 от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР