На редовно заседание на Националния съвет на Младежкото обединение в

...
На редовно заседание на Националния съвет на Младежкото обединение в
Коментари Харесай

Два пъти повече общински съветници очаква Младежкото обединение в БСП

На постоянно съвещание на Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, младите социалисти подчертаваха върху идните локални избори. Те обобщиха броя на младите претенденти за кметове на общини и региони, както и претендентите за общински съветници.

„ Започваме предизборната акция извънредно обнадеждени. Имаме два пъти повече претенденти за общински съветници на възраст до 35 година по отношение на предходните избори. Очакваме на 27-и да се поздравим и с сред 200 и 250 определени млади общински съветници. Не бива да пропущаме и претендентите за кметове, измежду които имаме и 21 представители на Младежкото обединяване. Това е явен знак, че Българска социалистическа партия се обновява и дава късмет на младежите. Пожелавам триумф на всички претенденти и имам вяра, че точно ние имаме решенията за всяко обитаемо място. " Това съобщи ръководителят на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Николай Бериевски.

Зам.-председателят на МО в Българска социалистическа партия Атанас Атанасов изясни, че наклонността за подмладяване в Българска социалистическа партия продължава и това най- ясно се вижда в удвоения брой на претендентите за кметове и общински съветници до 35 години в цялата страна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР