На президента му се усладиха служебните кабинети и той сякаш

...
На президента му се усладиха служебните кабинети и той сякаш
Коментари Харесай

Мощна атака срещу Радев. Какво каза депутат от БСП

На президента му се усладиха служебните кабинети и той като че ли е съизвършител в това да има предварителни избори Новото болшинство от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ не се преценява с волята на хората
„ На президента му се усладиха служебните кабинети и той като че ли е съизвършител в това да има предварителни избори, тъй като дейностите му досега по-скоро бяха официални “, съобщи пред БНР заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България” Филип Попов.

Според него социалистите по безапелационен метод са потвърдили, че се борят със статуквото, което в лицето на ГЕРБ над 10 години е властвало в България. „ За разлика от останалите политически субекти, ние имаме държавническо, а не теснопартийно държание “, заключи Попов.

„ Не виждам до този миг по нито една тематика Стефан Янев да е изразил някаква съответна позиция и няма какво да се разяснява. Това, което той направи като министър на защитата е пред медиите да се опита да яхне русофилските настроения, само че на Министерски съвет правеше оферти в противоположна посока “, разяснява Попов за неналичието на позиция от страна на новосформираната партия към Стефан Янев.

Народният представител от Българска социалистическа партия съобщи, че не вижда работещо болшинство и в идващия парламент, което крие риск още веднъж да се стигне до серпантина от избори.

Що се отнася до провалената управническа стратегия, той сподели, че към нея има изясненост и тя се е показала още през вчерашния ден. "Ние я одобрихме на свое съвещание на Националния си съвет, само че в Народното събрание тя не беше призната, с помощта на Има Такъв Народ. Оказа се, че няма нужното болшинство, въпреки техните оферти да бяха намерили място в програмата и явно лицемерието взе връх ", сподели Попов.

По думите му социалистите са създали всичко належащо и водените от тях договаряния са били транспарантни и пред очите на всички. „ За нас значимото са политиките, програмата и ръководството, което да изкара България от рецесията. Ваканцията на Народното събрание може да бъде анулирана с решение на Народното събрание. В петък ще бъде последният работен ден, в случай че президентът не реши да удължи живота на Народното събрание за приемане на значими промени, като тази в КЕВР “, добави Попов.

„ Вече за следващ път в пленарна зала се вижда, че има друго болшинство в този парламент и това е ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и „ ИТН “ и те не се преценяват с волята на българските жители, които не желаят провеждането на нови избори “, безапелационен бе социалистът за новосформираното болшинство в Народното събрание.

„ Ние сме създали нашата равносметка и във връзка с парламентарната ни група, както и за нашите министри и вицепремиера госпожа Нинова. Многократно дадохме своята висока оценка за тях, тъй като през последните 6 месеца се видя, че Българска социалистическа партия беше общественият вектор в ръководството. Благодарение на нас се случиха доста обществени политики и се отделиха 23 милиарда за обществени действия, което е безспорен казус “, съобщи Филип Попов по отношение на достиженията на левицата в ръководството на страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР