Берое победи Етър с 3:0 в мач от 31-ия кръг

...
Берое победи Етър с 3:0 в мач от 31-ия кръг
Коментари Харесай

Берое не срещна затруднения при домакинството си на Етър

Берое победи Етър с 3:0 в мач от 31-ия кръг на Първа лига. Себастиан Вия се разписа на два пъти през първото полувреме, преди Хавиер Силго да оформи крайния резултат.

" Заралии " поведоха в резултата на стадион " Берое " в Стара Загора по-късно над половин час игра. Себастиан Вия стреля отвън наказателното поле по земя за 1:0.

Домакините бяха надалеч по-активни в напред във времето през първата част. Уерик Каетано можеше да запише името си измежду голмайсторите, само че стреля в напречната греда от директен свободен удар.

Възпитаниците на Хосе Ачиари въпреки всичко удвоиха преднината си преди почивката. Авторът на първото попадение с еозова очи в очи с противниковия вратар и с изстрел в далечния ъгъл оформи крайния резултат.

Още в първите минути на второто полувреме си пролича, че ще бъде извънредно мъчно на гостите да измъкнат нещо от дуела. Горка Ларусеа получи втори жълт картон и бе изпъден за игра с ръка.

Старозагорци се възползваха от численото си предимство на терена в последната минута от постоянното време. Резервата Хавиер Силго приключи контраофанзива и означи първия си турнирен гол.

Берое заема 11-ата позиция в класирането с актив от 36 точки. Етър остава на последното 16-о място в подреждането с 14 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР