На предстоящото редовно заседание днес народните представители ще изберат членове

...
На предстоящото редовно заседание днес народните представители ще изберат членове
Коментари Харесай

Депутатите ще избират членове на постоянни делегации в международни организации

На идното постоянно съвещание през днешния ден народните представители ще изберат членове на непрекъснати делегации на Народното събрание в интернационалните организации. Депутатите ще изберат непрекъсната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО, също така народните представители ще изберат и непрекъсната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, както и в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо съдействие, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Депутатите ще гласоподават преустановяване на пълномощията на народния представител Ивайло Шотев.

Народните представители ще проведат първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата, както и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите.

Депутатите ще проведат второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон, както и второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за поощряване на заетостта.

В идното съвещание народните представители ще проведат второ гласоподаване на Законопроект за одобрение на Договора за даване на безплатни средства, Проект 101055476 – InnovativeSMEs, сред Република България и Европейската изпълнителна организация за нововъведения и МСП (EISMEA), както и ще проведат второ гласоподаване на Законопроект за одобрение на Договор сред Република България и Асоциация Еврика АИСБЛ за Консорциум „ Европейско партньорство за новаторски дребни и междинни предприятия “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР