На погребението на една от най-известните и богати жени на

...
На погребението на една от най-известните и богати жени на
Коментари Харесай

Погребението на Ивана Тръмп събра цялото семейство

На погребението на една от най-известните и богати дами на планетата – Ивана Тръмп, участваха защити лица. Преди това те получиха елегантни предложения с лика на Ивана и молитвени думи. Историческата черква в Манхатън, където близки и родственици си споделиха последно довиждане с Ивана, е била украсена със стотици алени рози, написа NYpost.

Около стотина опечалени се събраха на елегантната траурна гала в католическата черква " Свети Винсент Ферер " в Горен Ийст Сайд. На церемонията участва даже Мелания Тръмп, въпреки че до неотдавна се говореше, че тя няма да пристигна да се сбогува с Ивана.
 Независимите към Българска социалистическа партия: Скептични сме, че Има Такъв Народ желаят да оказват помощ 21 юли 2022 | След консултациите с „ Демократична България “, „ Българска социалистическа партия за България “ организираха и съвещания с отделилите...
За събитието Мелания, Доналд и синът им Барън даже дойдоха авансово от Флорида, където в този момент живее някогашният президент на Съединени американски щати. Пристигна даже 28-годишната Тифани Тръмп, дъщерята на Марла Мейпълс, поради която Доналд се разведе с Ивана. Ивана въобще не се разбираше с втората брачна половинка на Тръмп, наричайки я " танцьорка, която не е постигнала нищо в живота ".

Ковчегът на Ивана Тръмп е златен, а олтарът – декориран с големи букети от алени рози. Наблизо има два огромни портрета на умрялата, в това число корицата й на Vanity Fair от 1992 година с надпис „ Ивана, бъди звезда “. Втората фотография в рамката е корица на остаряло списание със заглавие „ По-добра от всеки път... Ивана Тръмп “.



Целият регион към католическата черква " Свети Винсент Ферер " беше отцепен от полиция и охраняван от частна компания. След церемонията останките на Ивана бяха пренесени в Националния голф клуб Тръмп в Бедминстър, Ню Джърси. Тялото на Ивана Тръмп е положено наоколо до главната постройка на клуба на голф игрището в Бедминстър.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР