На плаж във Флорида се случи нещо наистина удивително -

...
На плаж във Флорида се случи нещо наистина удивително -
Коментари Харесай

Уникална постъпка на плажуващи взриви мрежата и предизвика възхищението на всички

На плаж във Флорида се случи нещо в действителност изумително - изцяло непознати един на различен хора направиха жива верига във водата и съумяха да спасят цяло семейство от удавяне. Роберта Урсри, една от избавените, споделя по какъв начин е плувала дружно с околните си, само че се е почувствала зле и се е пробвала да излезе от водата. Когато се обърнала по-късно, обаче, видяла по какъв начин членовете на фамилията й се борят с вълните и крещят за помощ, оповестява " Мирър ".

Тя решила да се върне при тях, с цел да им помогне като за благополучие тъкмо тогава трагичната обстановка била видяна от другите плажуващи. Те доста бързо успяли да се провеждат и да се подредят в жива верига от най-малко 80 души.



Първо били избавени децата от бедстващото семейство, а по-късно и възрастните.


Роберта и нейният брачен партньор Дейвид

Британското издание оповестява също по този начин, че майката на Роберта претърпяла сърдечен удар във водата, само че навреме била превозена в болница, където избавили живота й.



След публикуването на видеото от случая, показващо бързата реакция и човещина на хората на плажа, потребителите в мрежата всеобщо показват своето удивление и благодарят на спасителите за постъпката им.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР