Светът от гледна точка на фокусирания върху САЩ инвеститор изглежда

...
Светът от гледна точка на фокусирания върху САЩ инвеститор изглежда
Коментари Харесай

Валутният риск се издига в дневния ред за инвеститорите

Светът от позиция на фокусирания върху Съединени американски щати вложител наподобява много ярък сега. Неочаквано мощната американска стопанска система, оживяващите цени на акциите и последователното възкръсване на сключването на покупко-продажби сложиха Уолстрийт в оптимистична настройка за вътрешния пазар.

„ Бих споделил, че по-голямата част от вложителите, моите клиенти по целия свят, когато попитах за Съединени американски щати, те щяха да кажат „ Прекалено съм разпределен за Съединени американски щати, само че ще отделя повече капитал за Съединени американски щати “, сподели шефът на Carlyle Харви Шварц на годишната среща на Milken Institute тази седмица.

Той показа сцената с, апропо, водача на Citigroup Джейн Фрейзър, която подцени терзанията по отношение на високите оценки на фондовия пазар. Тя уточни двата описа, които покачиха акциите през последните месеци, отбелязвайки, че в случай че растежът остане постоянен, това ще даде причина на акциите да се съберат, до момента в който в случай че стопанската система се забави и пониженията на лихвените проценти се считат за неизбежни, тогава акциите обикнове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР