Изминаха десет години, а ние все още не знаем какви

...
Изминаха десет години, а ние все още не знаем какви
Коментари Харесай

„Това е свързано с Русия“. Какво забелязаха в небето над САЩ?

„ Изминаха 10 години, а ние към момента не знаем какви са тези мистериозни самолети “, декларира „ Авиейшънист “. През пролетта на 2014 година в небето над Съединени американски щати бяха снимани самолети с необикновена форма. Експертите допускат, че мистерията е директно обвързвана с дейностите на Москва.

" Сякаш е игра "

На 10 март 2014 година фотографите Стив Дъглас и Дийн Мускет, дружно с други въздушни наблюдаващи, постоянно прекарваха времето си на интернационалното летище „ Амарило “, Тексас, наблюдавайки подготвителните полети на военната авиация. Когато внезапно забелязахме три самолета в небето, летящи във групировка на огромна височина.

Един от летящите апарати се държи извънредно - „ маневрираше в следата на водещия, като че ли играеше “.

Дъглас сподели, че фотографите считат, че снимат Б-2 „ Спирит “, стратегически бомбардировач вид летящо крило. Въпреки това, като разгледахме фрагментите по-внимателно, разбрахме: това е напълно друг обект. Беше невероятно да се разграничат детайлите, само че формата на планера беше ясно забележима - триъгълна. Нито едно от крилатите транспортни средства в употреба със Съединените щати не е такова.

Малко повече от месец по-късно, на 16 април 2014 година, фотографът-любител Джеф Темплин снима сходен аероплан с мощен 400-милиметров обектив. Летящият триъгълник прави няколко S-образни завоя, оставяйки противоположна диря.

Косвени знаци

Журналистите се обърнаха към публични лица за уточнения. Американските Военновъздушни сили обявиха, че разграничителната дарба на изображенията даже не разрешава да се заключи, че самолетите са военни. Те отхвърлиха повече коментар. Федералната авиационна администрация  призна, че не знае нищо за тези устройства. Централно разузнавателно управление на САЩ не отговори на настояванията.

Имаше няколко косвени признака, че мистериозните самолети са военни. Така цивилните по предписание не летят във групировка.

Височината, на която се е движело оборудването, може да се дефинира единствено почти. Известно е, че противоположните следи остават на равнища над осем километра. Съдейки по линиите на кондензирана влага, самолетът е с многодвигателна структура.

И защото американската администрация не предизвиква опити с дронове във вътрешното въздушно пространство, може да се допусна, че устройствата са били пилотирани. Друга опция е самолетът с екипажа да е бил съпроводен от БПЛА, означават специалистите.

Коз в ръкава

Разглеждайки по-отблизо изображенията от Тексас и Канзас, създателите на „ Авиейшънист “ допускат, че наблюдаващите са забелязали не един, а два обособени „ черни плана “ - както се назовават класифицираните разработки. Формите на обектите бяха малко по-различни една от друга.

Експертите означават: мистериозните самолети наподобява съзнателно притеглят вниманието на заинтригуваната аудитория. Имаше догатки, че Пентагонът съзнателно е позволил приключването на информация. Главният редактор на изданието Дейвид Ченчоти изрази теорията, че Съединените щати съзнателно " демонстрират мускули " по този метод - демонстрирайки на " възраждащия се зложелател ", че имат " асо ръкава си ". В тези дни Русия върна Крим, а напрежението в Източна Украйна растеше.

Експертът напомни, че нещо сходно се е случило в края на 80-те години, когато американската войска за първи път сподели ретуширана фотография на бомбардировач F-117.

Оттогава триъгълните самолети към този момент не са заснемани от фотографи. Какво тъкмо е видяно в небето над Канзас и Тексас през 2014 година, към момента не е ясно. Според една от версиите това може да е палубният бомбардировач A-12 „ Авенджър-II “, чиято разработка беше спряна през 1991 година Други допускат, че наблюдаващите са снимали дрона РКу-170 „ Сентинел “.

И най-после, има мнение, че става дума за стратегически бомбардировач Б-21 Райдър или изтребител от шесто потомство, чийто контур неотдавна беше показан в обществените мрежи. Контурът на мистериозния аероплан обаче не съответствува с нито едно от тези транспортни средства.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10324 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед24968Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед35413Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед16274Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед15485Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77799Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76771„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76586В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР