На пл. Тройката те изразиха желанието си най-после войната по

...
На пл. Тройката те изразиха желанието си най-после войната по
Коментари Харесай

Роднини и приятели на убитата на АМ „Тракия” Стела Маринова излязоха на протест, призоваха за справедливо наказание

На пл. „ Тройката ” те показаха желанието си най-сетне войната по пътищата да бъде прекъсната - със строги ограничения и тежки ефикасни присъди

Роднини, близки, съученици и другари на убитата Стела Маринова излязоха на кротичък митинг в Бургас, с цел да изискат заслужено наказване за надрусания водач, умъртвил младата жена на Автомагистрала „ Тракия ” при безразсъден случай. Около 20 индивида се събраха на пл. „ Тройката ”, с цел да изкажат гласно тъгата си след загубата на следващия изгубен безсмислено млад човешки живот и да упорстват за най-тежкото наказване против 24-годишния Господин Господинов от димитровградското село Долно Белево.

Сред протестиращите бе сестрата на починалата Стела Маринова - Аделина, която през сълзи описа, че е била на 15 години, когато се е родила сестра ѝ. „ От бебе сме я отгледали. Няма по какъв начин да ви опиша каква е болката ни и каква тъга изпитваме. Ще настояваме за най-строгото наказване - не може след 5 години подобен човек да излезе от пандиза все едно нищо не се е случило. Стела я няма, не можа да си поживее - на 20 години, какво е видяла от живота?! ”, сподели Аделина пред кореспонденти.



На пл. „ Тройката ” бяха и съседи на починалата на Автомагистрала „ Тракия ” млада бургазлийка. Те също желаеха правдивост и настояха войната по пътищата да бъде прекъсната по най-бързия метод - и повече да не се повтарят сходни произшествия. „ Този човек по какъв начин въобще си е помислил, че може безнаказано да седне зад кормилото надрусан и да кара. Той е палач. Това е ликвидиране ”, сподели Емилия Николова.



23-годишната Стела Маринова почина сутринта на 28 септември на Автомагистрала „ Тракия ”. Тя бе паркирала автомобила си в спешната лента откакто едната от гумите на возилото се бе спукала. В паниката и опитите да отстранят неизправността, четирите девойки, пътуващи в посока София от Бургас, са излезли отвън колата.



Всички, с изключение на Стела. Около 5 минути откакто са спрели, ненадейно в спешната лента ги връхлита камионът, ръководен от 24-годишния Господинов. Стела е била в автомобила и не е имала никакъв късмет да се избави. Две от трите девойки, пътуващи в колата, бяха настанени с тежки контузии в болничното заведение в Стара Загора. Те през днешния ден към този момент се възвръщат, само че в никакъв случай няма да не помнят случилото се.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР