Където и да ви пръсне животът, знайте, че тук вие

...
Където и да ви пръсне животът, знайте, че тук вие
Коментари Харесай

Историческо! Всички бургаски абитуриенти дефилираха в морския град ден преди бала си

" Където и да ви пръсне животът, знайте, че тук вие постоянно имате място. Вие сте нашите деца, обичаме ви! ", поздрави стотиците завършващи кметът Димитър Николов

Стотици зрелостници от Бургас за пръв път в историята на морския град дефилираха ден преди 24 май по централния бул. " Алеко Богриди " в пъстро шествие. Подготвеното и проведено от Общината събитие работи освен като подготовка за утрешния празник, когато по традиция се организират баловете след XII клас, само че и като самобитна " загрявка " за утрешното шествие по случай 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.

Цял Бургас за пръв път има опцията да се поредва на всички зрелостници на едно място. Те дефилираха в цялостния си искра по централната градска улица, като маршът им, съпроводен с обичайното и алегорично преброяване до 12, приключи на Терасата край Морското казино. Там те бяха посрещнати от кмета Димитър Николов, който отдели време да се снима с всеки един випуск. Гвоздеят на програмата бе историческа фотография на фона на морето, която ще остане в архива на град Бургас.

" Знаете ли къде са най красивите зрелостници? В град Бургас. Най умните, най надарените - всички вие на следващия ден ще отлетите. Но ние взехме решение да ви подарим едно прелестно прекарване на най известното място в бургас. Нека да запазим този момент в архивите на нашия град. Като кмет желая да ви пожелая най огромното благополучие не света да се случи на всеки един от вас. Знайте, където и да ви пръсне живота, тук в Бургас ще ви чакаме да се върнете. Обичаме ви, вие сте нашите деца и се гордеем с вас! ", сподели кметът Димитър Николов. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР