Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти

...
Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти
Коментари Харесай

Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024

Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT експерти

Всяка година Флагман.бг представя децата на известните персони и общественици от област Бургас, които ще бъдат зрелостници, както и звездите на випуска. Тази година селектирахме за Вас част от популярите зрелостници набор 05. Утре се чака да ги видим слезли от аления килим, в съвършена визия и с неповторими дрехи. 

Те са не просто деца на известни родители, само че на първо място момчета и девойки, които пробват да се потвърдят. Не всички следват пътя на фамилната кариера, някои избират да чертаят своя кариера, надалеч от специалностите на родителите си. 

Вижте част от известните възпитаници, които тази година приключват междинното си обучение край брега на морето.

Сред отличниците на Випуск 2024 несъмнено първото място е за сина на Административния началник на Окръжна прокуратура - прокурор Георги Чинев . Абитуриентът Тодор Чинев е дете на семейство от правосъдната власт. Майка му е  нотариус Гергана Чинева . Разбира се, че израснал с Конституцията и Наказателния кодекс, Тодор желае да продължи образованието си със компетентност " Право " в Софийския университет. Ученикът приключва Английската гимназия и сигурно ще бъде една от гордостите на " Гео Милев ". Младият мъж е измежду правните очаквания на Бургаска област, защото към този момент съществено натъртва над учебниците, а като приключи - има намерение да се върне в родния град. Проявява максимален интерес към наказателните каузи и още от 8 клас се е запалил по тежките случаи. През свободното си време синът на Прокурор №1 в Бургас обича да играе тенис.  
 Синът на прокурор Чинев и нотариус Гергана Чинева - Тодор приключи АЕГ " Гео Милев "
И до момента в който сме на правна вълна, до младия юрист Тошко, нареждаме дъщерята на един от водещите спецове по наказателни каузи в града - юрист Росен Кожухаров и неговата брачна половинка Даниела. Красавицата Мила Кожухарова , която през 2021 година сграбчи купата " Кралица на Бургас ", към този момент е захвърлила стилните състезания и е решила да поеме по пътя на родителите и ще следва " Право ". Тя е измежду отличничките на Търговската гимназия в Бургас. Завършва компетентност „ Икономика и мениджмънт “ с британски и съветски език. Освен, че приказва свободно двата езика и е измежду най-ученолюбивите в гимназията си, тя се оказа всестранно развита персона – през годините е взела участие в мажоретния тим на гимназията, фанфарния оркестър, занимавала се е и с пеене. С родител - ерудит с енциклопедични знания в областта на правото като юрист Росен Кожухаров, Мила сигурно ще се трансформира в почитан правист. 
 По-малката щерка на юрист Росен Кожухаров -Мила приключи Търговската гимназия
Безспорно измежду любимците из ученическите випуски и мъжките сърца е и хубавицата от ПГ по Строителство, архитектура и геодезия „ Кольо Фичето “ - Ерика Атанасова . През 2021 година Ерика бе окичена с короната " Мисис Созопол " , като отвя конкуренцията с естествено лъчение и финес. Титлата я прати на подиума на състезанието " Мис Созопол " и " Мис България 2021 година ". Ерика е лице на мярката  на известния дизайнер Стоян Радичев, взела участие е в разнообразни ревюта за показване на обекла и бански на водещи марки като Dika, Skandal, Leopardo,Seven seconds. Бившата гимнастичка, която има всички качества за един професионален модел, обаче, е решила да се развива с друга сфера. Амбициите са да продължи образованието си в Пловдивския университет, където желае да учи Дигитален маркетинг. Казва се медицинските специалности също са й уязвимост, само че насоката, която ще поеме зависи от оценките, които ще получи на матурите. 
 Ерика е " Мисис Созопол " 2021 година, приключи Строителния техникум
Тази година в фамилията на директорката на Професионалната гимназия по сградостроителство и съоръжения “П. Пенев ” Гергана Янева също е време за празник. Нейната щерка - Виктория , която измежду отличниците на Търговската гимназия в Бургас, е абитуриентка. Крехката Вики обаче няма да следва стъпките на майка си в просветителната система или пък професионалното направление от гимназията и да стане икономист, финансист и т.нат. Тя е решила да се трансформира в нежната суровост на закона. Мечтае да учи в Академията на Министерство на вътрешните работи. Тя е щерка на еднообразен от редиците на " Гранична полиция " и желанието за противопоставяне на престъпността не й е по никакъв начин непознато. 
 Нежната Виктория е щерка на директорката на ПГСАГ " Пеньо Пенев "  
Някогашният претендент за евровота през 2019 година, повдигнат от обединението Обединение патриоти, сегашен бизнесмен в областта на хотелиерството, ресторантьорството и туристическите услуги и деен участник в публичния и политически живот на Бургас - Йордан Иванов също ще чества на 24 май със своята абитуриентка. Виктория ще брой до 12 с красива рокля и своите съученици в двора на Гимназията за непознати езика " Васил Левски ". Изтънчената хубавица владее няколко езика и желае да продължи образованието си в столицата, като се е насочила към компетентност " Криминалистика ". През свободното си време Вики се занимава интензивно с танци. От близо 4 години е част от хип-хоп танцовата школа " Blask Style Squad ". Има към този момент над 10 концерта, в които е взела присъединяване и редица огромни музикални формати, където е потвърдила своите брейк заложби. Тя е измежду дванайсетокласниците на Руската гимназия, които сигурно ше оставят дълготраен отпечатък в спомените на школото. 
 Предприемачът Йордан Иванов изпрати щерка си Виктория, тя приключи Руската гимназия
24 май ще бъде незабравим ден и за ПР-а на Община Бургас - поетът Стефан Минчев , който изпраща абитуриентка. Прекрасната Боряна Минчева приключва Природоматематическата гимназия в морския град. Тя измежду разпознаваемите лица на випуск 2024, тъй като с изключение на, че е измежду любимките на преподавателите, е и част от женския волейбол тим на гимназията,който стана градски училищен първенец предходната година. Бори заляга съществено над уроците по биология и химия, защото желае да продължи образованието си в областта на медицината. Цели се към най-високата точка - Медицинския университет в София. Тя е и от разширения състав на куиз тима " Без суматоха " и е един от най-титулуваните в Бургас. През свободното си време обича да пътува, само че признава, че няма място, което да измести Бургас от сърцето й.  
 ПР-ът на Община Бургас Стефан Минчев (с шапката) изпрати прелестната Биряна,
тя приключи ППМГ

В семейство на началника на РУ-Приморско основен контрольор Христо Грудов еуфорията към абитуриентските балове също ще бъде на високи обороти. Шефът на полицията в морския град изпраща сина си Димитър . Абитуриентът приключва Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения, позната като IT гимназията на Бургас. Младият мъж е с отлична тапия и даже към този момент може да се похвали, че е студент, защото е признат към този момент във Варненския механически университет със компетентност " Изкуствен разсъдък ". Още в 7 клас дребният Димитър показал голям интерес към IT бранша и предпочитание да се развива в тази посока. През свободното си време обича да върви на фитнес и да спортува. Въпреки че поддържа тяло на типичната бургаска батка, Митко споделя, че е доста удовлетворен от дисциплината в Иновативното учебно заведение и с помощта на преподавателите там към този момент е осъществил огромната си фантазия - да се развива в областта на IT технологиите.  
 Началникът на РУ-Приморско Христо Грудов и синът му Димитър,
 който завърши Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации 
 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР