На мистериозно явление се натъкна 55-годишна британска изследователка на свръхестествени

...
На мистериозно явление се натъкна 55-годишна британска изследователка на свръхестествени
Коментари Харесай

Ловец на духове засне призрачна жена с котка

На мистериозно събитие се натъкна 55-годишна английска изследователка на свръхестествени случаи. Докато правила свои битови отговорности, Джи Кокфорт видяла дух, обитаващ съседски парцел, и даже съумяла да му направи фотоси.

Вълнуващата преживелица станала на 21-ви февруари в град Донкастър, Южен Йоркшир. Кокфорт има лятно бунгало, което посетила по отношение на някои ремонтни действия към него. В този ден тя нямала никакво желание да изследва или търси привидения, а желала просто по-бързо да привърши уговорките си.

Докато се занимавала с парцела си обаче, дамата забелязала на прилежащия прозорец неразбираемо изображение, напомнящо на жена, държаща черна котка. Джули мигновено усетила, че става въпрос за видение и побързала да го фотография с камерата на мобилния си телефон. Когато по-късно завършила с работата си, тя отишла да покаже фотосите на своите съседи, които до този миг не познавала.

Когато поговорила с жителите на съседското бунгало, те декларирали, че в реалност домът им е населяван от дух на умряла дама. Според техни сведения става въпрос за госпожа на име Ани, живяла тук при започване на деветнадесети век. Съседите на Джули даже посочили фотография на дамата, когато е била млада, и интуицията на изследователката незабавно ѝ подсказала, че точно нея е видяла.

След появяването на тайнственото изображение в интернет се появиха яростни разногласия. Скептици незабавно обявиха, че това не е никакъв дух, а просто заскрежено или изцапано стъкло. Джули обаче е уверена, че тя е видяла фантом.

Когато се занимаваш с сходна изследователка активност, действаш като притегателна мощ за създанията от отвъдното. В даден миг стартират да ти се явяват призраци на всички места, счита 55-годишната британка.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР