Министерският съвет отмени решението за създаване на Многопрофилна болница за

...
Министерският съвет отмени решението за създаване на Многопрофилна болница за
Коментари Харесай

МС отмени решението за нова частна детска болница

Министерският съвет анулира решението за основаване на „ Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Мама и Аз “, гр. София. Премиерът Димитър Главчев разпореди незабавната анулация на държавното решение и съобщи желание да бъде потърсена отговорност на хората, които са го предложили за разглеждане.

Министър-председателят ще изиска също писмени пояснения от министъра на опазването на здравето за обстоятелствата и събитията по случая.

Припомняме, че реакцията на кабинета " Главчев ", откакто от да утвърди построяването на частна детска болница “Мама и аз ” преди завършването на държавната Национална детска болница.

Президентът Румен Радев също изпрати писмо до медиите, с което прикани служебния кабинет да премисли решението за частна детска болница в София.С апел да анулация на решението излязоха и Движение за права и свободи и ПП-ДБ.

След решението на Димитър Главчев с позиция излезе и вложителят Търговска Лига. В нея се показва, че сдружението се отхвърля от основаването на педиатрично поделение и сменя името на болничното заведение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР