Марио Климентов Георгиев поема поста на заместник-директор в Областна дирекция

...
Марио Климентов Георгиев поема поста на заместник-директор в Областна дирекция
Коментари Харесай

Марио Георгиев е новият заместник-директор в ОД на МВР-Сливен

Марио Климентов Георгиев поема поста на заместник-директор в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен. Той заменя на поста дългогодишния и почитан чиновник на реда комисар Станимир Колев. От 15 май със заповед на министъра на вътрешните работи Марио Клиентов е назначен на служба заместник-директор, той и шеф отдел „ Криминална полиция ” със характерно название комисар.

Комисар Марио Климентов Георгиев е роден през 1973 година в град Сливен. Започва работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 1996 година. Преминал е през всички равнища от изпълнителски до управителни длъжности. Преди да заема поста на заместник-директор е началник на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност ” в дирекцията. На този пост той и екипът му реализират обилни резултати, като разкриването на една от най-големите и съвременна лаборатория в страната за произвеждане на опиати му носи наградата „ Полицай на годината – 2023 ”. Многократно е награждаван за проявен висок професионализъм.

Днес на тържествена гала пред състава на дирекцията старши комисар Димитър Величков поздрави комисар Климентов и му пожела здраве, мощ и кураж в осъществяване на поставените цели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР