На мъж трудно се избира подарък. Неотменим факт, пред който

...
На мъж трудно се избира подарък. Неотменим факт, пред който
Коментари Харесай

Най-желаните подаръци за мъжете, които искат и могат да изразяват своя стил

На мъж мъчно се избира подарък. Неотменим факт, пред който се затрудняваме при всеки специфичен мотив. Те имат малко движимости, на които обаче държат извънредно доста. Суетни са, само че по един непоказен и по-прикрит метод. Търсят това устойчиво качество, което им подсигурява, че дребното аксесоари, с които се обкръжават, ще удържат провокациите на времето и на дейния им живот.

– онлайн магазин, в който ще намериш аксесоари и персонални движимости за мъжете, търсещи съчетанието качество на направа, изчистен дизайн с мъжко лъчение, улеснение при извършване на покупки, което пести и тяхното, и твоето време. Мъжете, търсещи обръщение, с което да изразят персоналния си жанр.

Първото, което прави усещане в Trendhim.bg, е разнообразието на избора. Гривни, часовници, огърлици, обици, аксесоари за брада и бръснене, портфейли, (щипки за) вратовръзки и папийонки, шапки, чанти, тиранти, колани, игли за ревери, кърпички за сако...Наистина доста оферти! И в това многообразие можем да открием точния подарък за всеки мъж – от деловия и динамичен, който търси деловитост и изчистеност, през спортната натура, предпочитащ функционалност и независимост на придвижванията, до артистичния безгрижник, за който малко екстравагантност в никакъв случай не е непотребна.

Доставката е безвъзмездна при заплащане с карта, а опцията за връщане на артикул е 365 дни!

“Най-новата наклонност в мъжката мода: Гривните. ”



Да, мъжки гривни! Противно на упованията, те се постановиха като повсеместен аксесоар, който може да бъде носен по доста способи. Мъжките гривни допълват стила, придават му и комплектност, и напълно ненадейно звучене. Изработени са от мъниста от естествени полускъпоценни камъни, дърво, неръждаема стомана. Със стилни клипси и грабващи елементи, те като че ли се сливат с излъчването на мъжа и акцентират неговата характерност.

Мъжки гривни с мъниста



Тези мъжки гривни с мъниста са направени от разнородни материали, като всички са подсигурени от здрав силиконов връв, който не изтънява от триенето с мънистата и не се къса. Закопчалката им е постоянна и не се набива на око, а е част от общата визия. Гривните се оферират с опция за красиви торбички, които ги съхраняват и ги вършат подготвен подарък, който да изпратиш непосредствено до специфичния мъж. Металните детайли не съдържат никел, не са алергени и не потъмняват.

Класическата гривна с мъниста от алено тигрово око е стилна, съчетава се добре с други аксесоари, стои мъжествено и решително. Самите камъни излъчват предпазлив искра и особена топлота. Внушението се укрепва и от въздействието на тигровото око – то пази своя собственик, укрепва силата му и отблъсква отрицателните въздействия. Акцент е металният детайл с лъвска глава – лого на марката Lucleon.

Гривна от алабастър Royal е аксесоар за мъже, които излъчват аристократичност на духа и мощна воля. Контрастът от черните лава камъни и блестящия алабастър се добавя и от черен пространствен цирконий, с железни рингчета в златисто. Известната екстравагантност на тези детайли обаче резервира положителния жанр, като по този начин единствено акцентира характера на мъжа. Марката Ganesh предлага и красива сатенирана торбичка, с която подаръкът е приключен.

Мъжки кожени гривни


Кожата просто в никакъв случай не излиза от мода. В истинските мъжки кожени гривни на Trendhim.bg това си проличава повече от ясно. Класически дизайни и елементарност, авангардни решения за закопчаването, грабващи железни детайли. Гривните са направени от естествена телешка кожа и това единствено по себе си подсигурява дълъг живот и безкомпромисно качество.

Кафявата регулируема усукана кожена гривна е класика. Тя е семпла и универсална. Топлият кафяв цвят на естествената телешка кожа стои еднообразно добре и при по-улегналите мъже, които не желаят да натрапват стила си, и при бунтарите, на които тази гривна носи рок чувство и независимост. Романтичен винтидж и рокендрол по едно и също време. Мъжът самичък избира своето улеснение и какъв брой пъти да я увие към китката – просто би трябвало да изреже непотребната кожа. Гривната се закопчава доста елегантно и се предлага с подаръчна торбичка.

“От по-новите трендове при мъжете към наложителната основа – вратовръзките! ”



Вратовръзки

Като чуем " вратовръзки ", това не значи към този момент скучно допълнение към деловия костюм – сиво, синьо, райета...Не! Вратовръзката още веднъж е изискан, тя е смела и декларира наличието си отвън деловата сфера, отвън клишетата. Вратовръзката е ярка, жизнерадостна в дюс или напълно стилна в каре. Защо не плетена или на точки? Цялото многообразие на цветове, десени, материи, текстури, сведено до една цел – мъжът би трябвало и може да показва още по-добре себе си с този малко подценяван в последно време аксесоар, който заслужава своя подем.

Маслиненозелена ръчно направена вратовръзка Raw добавя дрешника на деловия мъж за есенно-зимния сезон. Тя стои добре с съвременни и типичен костюми и се харесва на мъже, които макар строгата форма на формалния жанр, въпреки всичко желаят да създадат усещане. Маслиненозеленото е настоящ за сезона цвят, а вратовръзката е направена от 100% естествена вълна. Предлагат се и в други цветове – класическо сиво и мрачно алено, както и във вълнуващо мрачно синьо и лилаво.



Черната кожена вратовръзка е авангардна, само че и носи класическия привкус на кожата. Тя може да бъде съчетана по няколко разнообразни метода – от моден настоятелен костюм, до по-смели решения като дънки и тиранти. Кожените вратовръзки се оферират в няколко цвята – направени са от мека кожа, в приятни тонове и се връзват доста комфортно. Има ги и в разнообразни ширини, само че тясната черна вратовръзка е същински шлагер. Към всяка от тях можете да поръчате подаръчна кутия за вратовръзки, както и подобаваща игла за вратовръзки.

“Папийонките са за смели мъже с възприятие за комизъм, които не обичат да остават незабелязани. ”



Папийонки

Напук на формалната форма на вратовръзката, модерните папийонки са закачливи и приключват визията с един размах. Малка са, а толкоз предизвикателни!
Папийонката има още едно преимущество: за формалните мотиви и освен – тя е аксесоарът, който свързва тоалета на дамата с този на нейния джентълмен. Един акцент единствено, а те към този момент са стилна и допълваща се двойка.

Trendhim.bg знае това и предлага огромно многообразие от свежи папийонки във всевъзможни десени, цветове и материи, официални и неофициални, със заострени и общоприети краища. За мъжете (и дамите), които не обичат да връзват сами папийонки, оферират се и с подготвени възли, които се поставят единствено с едно практично закопчаване. Всяка папийонка може да бъде поръчана с красива кутийка, а някои модели се оферират и с кърпичка за дребното джобче на сакото – изцяло приключена визия.

“Трите неща, които сплотяват аксесоарите и персоналните движимости в Trendhim.bg, са дизайн, качество, новост. ”

Те са ориентирани към модерния мъж, който желае и може да показва своя жанр. Виж всички страхотни оферти за и се убеди, че в този онлайн магазин се пазари доста комфортно и бързо.

Още няколко аргументи да избереш Trendhim.bg,
когато търсиш моден подарък за мъж:

Всичките артикули са в наличност и ще бъдат доставени в границите на 1 до 3 работни дни.

Изпращане по пощальон още на същия ден

Възможността за връщане е за 365 дни.

При заплащане с карта доставката със Speedy е безвъзмездна.
Всички гривни идват в торбичка, само че може да избереш универсална, стилна подаръчна кутия към поръчката.

Коректно, бързо и качествено извършване на покупки, което пести време

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР