На изложението в София се състоя премиерата на най-бързият автомобил

...
На изложението в София се състоя премиерата на най-бързият автомобил
Коментари Харесай

Civic Type R - звездата на щанда на Honda на автомобилното изложение в София

На ревюто в София се състоя премиерата на най-бързият автомобил с предно предаване в историята до момента  – Honda Civic Type R. Дебютът на модела пред българска аудитория съответствува и с 25-годишнината на формалния вносител на Honda в България – „ Бултрако ”, която е подготвила общо три автомобилни и четири мотоциклетни министър председатели за софийския автосалон.

Най-очакваната от тях е точно десетото потомство на Civic Type R, който по-рано тази година записа връх на пистата „ Нюрбургринг “. Хечбекът с предно предаване е оборудван с 2,0-литров бензинов турбомотор, разрастващ мощ от 310 к.с. и 400 Нм въртящ миг, който записа рекордно време на именитата „ Северна дъга “ на немското трасе. Така той усъвършенства с близо 7 секунди достижението на своя предходник. Производството на модела започва през лятото, а първите доставки до клиентите ще бъдат осъществени тази есен.

Освен Honda Civic Type R посетителите на автосалона в София могат да видят от близко новите Honda Civic Hatchback и Honda Civic Sedan. Специално за Автомобилен салон София 2017 компанията „ Бултрако “ е подготвила и премия – един от посетителите на ревюто може да завоюва Honda Jazz. Редом с колите са изложени и някои от най-актуалните мотоциклети на марката Honda - CMX 500A Rebel, NHB89, CB 1100NA и VFR 1200X.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР