На гала събитие тази вечер своята премиера ще направи най-новата

...
На гала събитие тази вечер своята премиера ще направи най-новата
Коментари Харесай

Яна Маринова признава, че обича много да флиртува


На церемония събитие довечера своята премиера ще направи най-новата българска лента с присъединяване на актрисата Яна Маринова. В основата на сюжета в „ Чудовища “ е обществен опит – „ един публицист кани на изявление три дами с забавна специалност – поръчкови дами за регламентирани връзки “. Случващото се в лентата разделя обществото на две – за и срещу техните услуги.

„ Масово стартират митинги от хората, които не схващат за какво има потребност от услугата „ регламентирана връзка “ с жена чартърен в продължение на една година. И най-после получаваш наставление като мъж – по какъв начин да бъдеш по-добра версия на себе си, по какъв начин да умееш да обичаш жена, по какъв начин да бъдеш прелъстителен за партньорките си “, разяснява Яна Маринова в начин на живот подкаста на Ladyzone.bg " ".

Ролята в “Чудовища” й напомня нещо, което доста обича да прави, а точно да флиртува. Образът на своята героиня актрисата разпознава постоянно в доста от младите девойки и прави параленост със себе си. Яна споделя, че не малко е боледувала от обич. Споделя, че е била наранена не малко пъти в живота си и това я е направило мощната жена, която е през днешния ден.



Сред най-пагубните са фантазиите на някои дами да срещнат „ идеалния мъж “, който няма деца и предходни бракове, счита актрисата. На тези дами би споделила: " Вече си сбъркала! Аз съм била там. "




За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР