На футболните терени в Германия можем да посочим по няколко

...
На футболните терени в Германия можем да посочим по няколко
Коментари Харесай

Алфонсо Дейвис е гепардът на Бундеслигата

На футболните терени в Германия можем да посочим по няколко кандидати, които да се борят за купите " Най-добър ", " Най-точен " и " Най-техничен ". Ами най-бърз?

Тук се облягаме на точните числа. И ви представяме Алфонсо Дейвис от " Байерн " Мюнхен. Той се движи на терена със скорост 36,51 км/ч. Това регистрира статистиката по време на последния мач на баварците - против " Вердер " Бремен.
Доминацията продължава! " Байерн " е първенец на Германия за осма поредна година Баварците с рекордна 30-та купа
По стичане на събитията точно след успеха с 1:0 " Байерн " стана първенец на Германия за осми следващ път. А Дейвис се трансформира в самобитен футболен гепард (въпреки че е надалеч от тези над 120 км/ч, които развива най-бързото животно на планетата).

Снимка: Getty Images

До в този момент върхът принадлежеше на Ашраф Хакими, който през 2011 година, като състезател на " Борусия " Дортмунд разви 36,49 км/ч.

След мача против " Вердер " Дейвис даже не вярваше, че е подобрил достижението.

" You set a new record of 36.51km/h... "

" Really?! "

Look at @AlphonsoDavies' reaction when he's told the speed he clocked during the game

Not even he can believe that pic.twitter.com/aPj1PK47bD
— Football on BT Sport (@btsportfootball) June 16, 2020

" Просто си правя работата. Не знам по какъв начин се е случило... Но съм благополучен, че съм подобрил връх ", радваше се той.

Дейвис е канадски национал и мина от отбора на " Ванкувър " във втория отбор на " Байерн " през 2019 година, а след 6 мача беше видян и извикан в първия отбор. От тогава той е изиграл 43 срещи, в които е вкарал 4 гола и е направил 8 асистенции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР