На фона на пореден скок на случаите на COVID-19 с

...
На фона на пореден скок на случаите на COVID-19 с
Коментари Харесай

Неспазването на мерките е характерно за политически разделените общества

На фона на следващ скок на случаите на COVID-19 с антирекорди в Испания, Франция и Гърция, изследване на " Ройтерс " потърси главните аргументи, които карат хората да не съблюдават ограниченията за ограничение на вируса, съобщи Българска национална телевизия.

Индивидуализмът е един от значимите фактори, които подтикват към нарушение на разпоредбите. Според изследването неспазването на ограниченията е особено повече за политически разграничените общества. Учените изясняват нарушаването на обществената отдалеченост и със мощния инстинкт за другарство, който е част от човешката природа.

Без цигари по улиците в Галисия. От през днешния ден в испанската провинция е неразрешено да се пуши и в заведения навън, които не могат да подсигуряват двуметрова отдалеченост. Средно с 1500 инфектирани дневно Испания влиза във втората вълна на COVID-19. Огнищата там към този момент са над 650. Пик на инфектираните регистрират и във Франция. Оливие Веран, министър на опазването на здравето на Франция, съобщи: " Видимо е, че в този момент пациентите са по-млади, сред 20 и 40-годишни. Просто възрастните не престават да се пазят ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР