На днешното редовно правителствено заседание, по предложение на министъра на

...
На днешното редовно правителствено заседание, по предложение на министъра на
Коментари Харесай

Служебното правителство се събира за редовно заседание

На днешното постоянно държавно съвещание, по предложение на министъра на земеделието, се чака да бъде освободен изпълнителният шеф на Изпълнителна организация „ Сертификационен одит на средствата от европейските аграрни фондове” Лъчезар Спасов, оповестиха от държавната пресслужба.

Предстои министрите да изберат нов шеф на организацията. Ще бъде прегледано и „ план на решение за одобрение на отчет по отношение на активността на съвета за съгласуваност в битката с правонарушенията, засягащи финансовите ползи на европейския съюз през 2020 година, и на доклад за осъществяване на проекта за деяние за 2020 година за осъществяване на националната тактика за предварителна защита и битка с нередностите и измамите, засягащи финансовите ползи на Европейския съюз за интервала 2014 - 2020 година “, импортиран от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Очаква се кабинетът да утвърди национална стратегия за развиване на образованието. Министрите ще предложат на президента да бъде награден Цочо Бояджиев с медал „ Стара планина” първа степен.

Предстои да бъдат признати спомагателни разходи/трансфери за 2021 година за финансово обезпечаване на действия по национална стратегия „ Отново заедно”, както и спомагателни заплащания от централния бюджет по бюджета на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията за 2021 година за обезпечаване на средства за капиталов план „ Модернизация на жп линия София - Драгоман - сръбска граница, жп сектор Волуяк - Драгоман”.

Кабинетът ще утвърди и спомагателни средства по бюджета на Министерството на здравеопазването за 2021 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР