На британците беше продаден един много тежък наркотик, който предизвиква

...
На британците беше продаден един много тежък наркотик, който предизвиква
Коментари Харесай

Соломон Паси: В момента британската нация халюцинира

" На британците беше продаден един доста тежък опиат, който провокира халюцинации. И сега английската нация халюцинира. Те имат визия, че в случай че скочат от небостъргач, ще могат да полетят. Но това няма по какъв начин да се случи ”. Това съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия някогашният външен министър Соломон Паси във връзка обстановката във Англия сега към излизането на страната от Европейски Съюз.

Паси съобщи, че има моменти на прояснение и има трезви гласове, които желаят " да изваят английското общество от тази наркоза ", само че и те са попаднали в плена на референдума Брекзит.

" Това ще бъде една политическа покруса, един стопански безпорядък ", сподели Паси за идния Брекзит. Ще има и териториални измерения, тъй като огромният спор сред Англия и Испания за Гибралтар към този момент ще бъде превдварително решен в Европейски Съюз в интерес на Испания. Нищо чудно британците да изгубят политически позиции и за Фолклендските острови, предвижда някогашният външен министър.

" Хората, които продадоха този опиат на Англия, ще би трябвало да понесат своята политическа отговорност, само че за жалост в живота не става по този начин - заплащат идващите генерации ", счита Паси.

Причината за Брекзит съгласно него се назовава популизъм.

" В момента няма интензивно потомство, което помни ужасите на Втората международна война и аргументите, които доведоха до нея. А аргументите, които доведоха до нея, бяха популизъм. Заради това, че популизмът е добре пропуснат в Европа, стартира да се завръща и това е нещо, на което всички ние ще плащаме цената ”, разяснява Соломон Паси.
 Правителството на Тереза Мей оцеля след вота на съмнение Правителството на Тереза Мей оцеля след вота на съмнение
Правителството на Тереза Мей оцеля при вота на съмнение! В поддръжка на консервативното държавно управление гласоподаваха 325 депутати, срещу - 306. Минути след...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР