Гласоподавателите от работническата класа смятат, че правителството не успява да

...
Гласоподавателите от работническата класа смятат, че правителството не успява да
Коментари Харесай

Гласоподавателите от работническата класа смятат, че торите се провалят по отношение на икономиката, националната здравна служба и пенсиите

Гласоподавателите от работническата класа считат, че държавното управление не съумява да обезпечи на фамилиите порядъчен стандарт на живот, откри изследване.

Проучването сподели хората считат, че министрите правят неприятна работа при ръководството на публичните услуги, в това число NHS, определянето на налозите и грижата за пенсионерите. Проучване на YouGov, поръчано от Института за прогресивна политика, разкри дълбоки опасения по отношение на ръководството на страната.

Три четвърти (74%) от гласоподавателите на работническата класа споделиха, че държавното управление не се оправя добре с ръководството на стопанска система, тъй че елементарните хора да получат заслужен стандарт на живот. Само 18% не са съгласни. Около 71% споделят, че даването на публични услуги като опазване на здравето и обучение върви зле, спрямо 21%, които споделят, че върви добре.

По същия метод 67% считат, че държавното управление не прави добре работата си, с цел да подсигурява има обективни налози, тъй че всеки, който може да д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР