На българския пазарИска ни се пазарът повече да прегръща смелите

...
На българския пазарИска ни се пазарът повече да прегръща смелите
Коментари Харесай

Седмични новини за маркетинг и реклама

На българския пазарИска ни се пазарът повече да прегръща смелите хрумвания Фотограф: Цветелина Белутова
За четвърта поредна година Noble Graphics завоюва премията " Най-ефективна организация на годината " в състезанието " Effie България ". Разговаряме с трима от основните за организацията експерти - Желез Атанасов, шеф " Стратегическо обмисляне ", Самуил Петков, New Business Director, и Пенко Котов, креативен шеф за тактиката на Noble Graphics да развива креативния си бизнес, провокациите пред промишлеността и обичаните им акции на съперници организации. Най-възрастният и най-младият чиновник в организацията - графичният дизайнер Мира Найденова, и предпечатният експерт Борил Гуринов, пък описват за това какво ги вълнува в рекламния бизнес.

Директорът PR и връзки в Банка ДСК Гергана Бендурска споделя за дълготрайното партньорство с Noble Graphics и плановете, които на пръв взор наподобяват рискови, само че се трансформират в смели и работещи решения. Тази година банката завоюва оценката " Най-ефективен рекламодател ".
Реклама Прогнози за PR бизнеса съгласно годишния отчет на ICCO
PR организациите чакат бизнесите им да пораснат през идната година, въпреки темпът на растеж на световния пазар да се забавя. Като съществени провокации те показват икономическата конюнктура и бюджетите на клиентите. Това сочи отчетът на International Communications Consultancy Organization (ICCO), който се изготвя на база изследване измежду интернационалните информационни експерти и цели да проучва миналата година и да очертае прогнозите за бизнеса през 2024 година

Секторите, които ще допринесат за разгръщане на бизнесите на организациите през повече и по-скъпи планове, са IT промишлеността, финансовите услуги и опазването на здравето. ESG връзките ще бъдат измежду най-търсените идната година и ще донесат повече доходи на организациите.

Фокус на проучването е изкуственият разсъдък, като PR експертите се сплотяват към мнението, че умеенето за боравене с AI принадлежности в работата ще бъде измежду най-ценните за организациите.
Реклама Николай Тинков е новият маркетинг шеф в " Кока-Кола ХБК България "
Той поема позицията от Христина Георгиева, която продължава развиването си в компанията в нова роля, фокусирана върху развиването на марки като Schweppes, Kinley и Lurisia за всички 29 пазара в групата, написа " Кариери ".

Николай Тинков ще дава отговор за маркетинг развиването на безалкохолния бизнес на " Кока-Кола ХБК България ", работейки в тясно съдействие с The Coca Cola Company и Monster Energy Company. Той се причислява към екипа на " Кока-Кола ХБК България " при започване на 2021 година като началник " Търговски маркетинг ".

Николай Тинков има над 15 години опит в бързооборотните артикули, добит от разнообразни функционалности в продажбите, комерсиалния маркетинг и маркетинга в компании като Heineken и Diageo.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР