На българския пазарPublicis Groupe България: Очакваме 5% ръст на рекламния

...
На българския пазарPublicis Groupe България: Очакваме 5% ръст на рекламния
Коментари Харесай

Седмични новини за маркетинг и реклама

На българския пазар " Publicis Groupe България ": Очакваме 5% растеж на рекламния пазар през 2024 година Фотограф: Цветелина Белутова
През последната година в информационната група на българския пазар настъпиха редица промени - придобиването на организацията Advertise BG и сливането й с Digitas, новите ръководещи шефове на Saatchi&Saatchi Sofia и от тази есен назначението на Емилия Стефанова като търговски шеф на " Publicis Groupe България ". Срещнахме се с нея и с Весела Апостолова, основен изпълнителен шеф на групата, които описаха на какво се дължат измененията, какви са бизнес проектите на групата през идната година и какви са прогнозите им за рекламния пазар.
Финансовото министерство разгласи конкурс за лого и мото на въвеждането на еврото
Министерството на финансите афишира конкурс за избор на лого, мото и създаване на бранд книга за присъединението на България към еврозоната. Целта е да се сътвори обща образна еднаквост на цялостната информационна акция за приемането на единната европейска валута, написа " Дневник ". Логото и слоганът ще се употребяват в материали за всички информационни канали преди, по време на и след въвеждане на единната европейска валута в България. Датата, която държавното управление си слага за приемане на еврото, е 1 януари 2025 година
Реклама
Всеки претендент може да взе участие единствено с един план. Крайният период за подаване на заявките за присъединяване в състезанието е 22 ноември 2023 година
Медийният съвет не разкрил агитация в 17 хиляди часа излъчвания
Съветът за електронни медии е прегледал 17 хиляди часа медийно наличие, обвързвано с изборите и войната в Украйна, и не е открил агитация, написа " Дневик ". Това оповестиха на конгрес за медийната и осведомителната просветеност ръководителят Соня Момчилова и членът на съвета Габриела Наплатанова.

Двете означиха, че Съвет за електронни медии не може да контролира медиите, в случай че позволяват агитация, а е предназначен да бди за съществуването на плурализъм. Момчилова попита риторично дали би трябвало да се сътвори Министерство на истината и добави, че нея персонално " тази хиперхигиена и санитария " я нервира. Според Наплатанова пропагандата се популяризира основно посредством обществените мрежи, а не посредством медиите.
Реклама Профил:Юлиан Дайнов, който предсказва модата
Юлиан Дайнов избира специализация в региона на маркетинга, с цел да преплита визионерските си хрумвания и разказването на истории с съответни бизнес резултати за марките. През 2010 година той стартира работа в немската компанията Liganova с фокус маркетинг и ритейл тактики. Именно това дефинира като първата си огромна крачка в света на модата и високия клас марки, измежду които Chanel, Hermes, Hugo Boss, Karl Lagerfeld.

Натрупаният опит в работата с огромни марки му дава убеденост да основе лична организация и непосредствено да съветва фирмите не просто за наличието им във физическите обекти, а за цялостния им имидж в общественото пространство и постигането на съответни бизнес цели. Сред клиентите му с BMW, MINI, Rolls-Royce, Amazon и Netflix, както и Byredo и Douglas.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР