На 42 години почина актьорът Адан Канто, който е известен

...
На 42 години почина актьорът Адан Канто, който е известен
Коментари Харесай

Почина актьорът от Х-Мен Адан Канто

На 42 години умря артистът Адан Канто, който е прочут с функциите си в телевизионния сериал „ Определен да оцелее ” и във филмите “X-Men: Дни на отминалото бъдеще “ и в Bruised.

Екипът на мексиканския артист оповестява, че той е страдал от рак на апендикса.

„ Все още не мога да открия нужните думи… само че моят безценен сладостен другар Адан преди малко получи крилата си. Завинаги, вечно остава в сърцето ми “, написа Хали Бери в профила си в Инстаграм.

Съпругата на Канто Стефани Ан разгласява фотография с него, към която добави откъс от Библията.

„ Не си събирайте съкровища на земята, дето ги яде молец и наслойка и дето крадци подкопават и крадат; само че събирайте си съкровища на небето, дето ни молец, ни ражда ги яде, и дето крадци не подкопават и не крадат; тъй като, дето е съкровището ви, там ще бъде и сърцето ви ”, написа тя и добави „ Завинаги мое богатство, ще се забележим скоро “.
   View this post on Instagram

" Адан имаше дълбочина на духа, която малко хора познаваха. Тези, които го имаха допир до него, бяха изменени вечно. Той ще липсва доста на толкоз доста хора. Като артист той искаше да се оправя добре, да бъде популярен, по-късно да се оправя още по-добре. Беше в действителност впечатляващо и той доста ще липсва “, разясняват от екипа му.

Канто играе в „ Определен да оцелее “, до момента в който се излъчва по ABC през 2016 и 17 година, преди да бъде платен от Netflix за трети и финален сезон.

„ Красива приятел… Ти си човек от равнище, което Холивуд даже не заслужаваше. Доброта, топлина и благотворителност на духа – цялостна отдаденост на фамилията ти и ВИНАГИ постъпваш вярно. Никой не е имал твоят честен компас, никой даже не съумя да се приближи до него. Всеки, който те познаваше, беше късметлия. Това е всичко, което знам “, разяснява актрисата Маги Кю.

В взаимно изказване Fox и Warner Bros Television разказват Адан Конто като " прелестен артист и безценен другар ", съобщи bTV.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР