На 4 ноември руският президент Владимир Путин направи изненадващо изказване,

...
На 4 ноември руският президент Владимир Путин направи изненадващо изказване,
Коментари Харесай

Румъния с остра реакции за болните фантазии на Путин

На 4 ноември съветският президент Владимир Путин направи изненадващо изявление, в което той съобщи, че Полша, Румъния и Унгария сякаш мечтаят да си върнат украински територии, които са изгубили след Втората международна война, написа „ Европейская истина “.

Румъния реагира остро на болните мечти на Путин по отношение на претенциите ѝ върху част от Украйна, като отхвърли изрично изказванията на Кремъл.

„ Министерство на външните работи на Румъния отхвърля изказванията на президента на Русия, направени по случай Деня на националното единение, които внушават съществуването на териториални искания от страна на Румъния по отношение на Украйна ", написа изданието.

Подобни изказване на съветския президент надали могат да бъдат изненада, поради трагичната обстановка, в която се намират съветските сили в Украйна и неуспеха на " огромната военна интервенция " на Русия. Затова Москва се пробва посредством производство на подправени тези и агитация да смекчи пред съветското общество последствията от войната, които може би ще бъдат пагубни за страната и нейните поданици.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР