На 24 януари почитаме паметта на Света Ксения Римска. Света

...
На 24 януари почитаме паметта на Света Ксения Римска. Света
Коментари Харесай

Света Ксения върши чудеса

На 24 януари почитаме паметта на Света Ксения Римска. Света Ксения оказва помощ на вярващите и прави чудеса
“Маса чудеса се случили по молитвите към Св. Ксения. Хората описват за случаи на излекуване от всевъзможни страшни болести – рак, левкемия. По нейната молитва се заличавали съществени рани и контузии, у бездетните се появявали дълго чакани деца. Хората приказват, че Св. Ксения в никакъв случай не оставя без помощ дамите и по тази причина има не малко потвърждения. Св. Ксения оказва помощ за разрешаване на битови проблеми, като придобиване на жилище, намиране на работа…”

Иконата на Света блажена Ксения оказва помощ на дамите да се омъжат успешно, и да живеят със брачна половинка си в обич и единодушие. Молитвата пред светицата дава сили, учи на примирение, укрепва вярата.

Молят Св. Ксения за благословия в идна работа. Иконата спомага за реализиране на триумф във всички сфери на живота.

Родителите се молят на Св. Ксения за помощ при възпитанието на децата и за отличен триумф в учебно заведение. А тези, които нямат деца и се молят да им помогне да имат. Към Св. Ксения Петербургска се обръщат в най-различни тежки житейски условия.”

След гибелта и параклисът над гроба и в Санкт Петербург станал място за поклонение на доста хора и е такова и до през днешния ден. По молитвите на блажената Ксения страдащите се изцелявали, в фамилиите наставал мир, а търсещите работа намирали най-подходящата за тях. На блажената Ксения Петербургска се молят за омъжване, за здраве, за обич, за бременност, за деца и при всевъзможни тежки обстановки.”
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР