На 19-годишна възраст канадско-американската атлетка Анджела Сеунг Джу Лий става

...
На 19-годишна възраст канадско-американската атлетка Анджела Сеунг Джу Лий става
Коментари Харесай

Тя е на 19 г., когато печели световното по MMA. И сега, след като стана мама, отново се връща на ринга

На 19-годишна възраст канадско-американската атлетка Анджела Сеунг Джу Лий става най-младият човек, който в миналото е печелил международно състезание по ММА. И макар, че краткотрайно прекъсва кариерата си, поради майчинството, в този момент тя се завръща към надпреварите, с цел да потвърди, че майките са най-силните хора на Земята...

Лий, която е родена във Ванкувър, е на 7 години, когато със фамилията си се реалокира в Хавай. Започва да тренира и да се състезава от 6-годишна. След като става най-младият човек, печелил международна купа по смесени бойни изкуства, тя взема решение да си вземе отмора от надпреварите. А повода е, че мечтае да сътвори семейство.

Лий и брачният партньор ѝ Бруно Пучи, който също е ММА герой, посрещат първото си дете - щерка им Ава Мари Пучи, на 16 април 2021 година Лий признава, че това е най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало. В едно от своите изявленията, ММА състезателката е изцяло откровена, като признава, че " в действителност се е опитвала да спортува по време на бременността си, само че не толкоз постоянно или пламенно, като нейния характерен подготвителен график. ", написа dnes.bg.
 
                             

Сега Лий се завръща и е в страхотна форма. Макар някои хора да имат подозрения по отношение на способността й да бъде " толкоз добра, колкото в миналото ", спортистката потвърждава, че бъркат.

" За тези, които се съмняваха... Никога не подценявайте силата на една майка ", споделя Лий пред Bright Side.

На 26 март 2022 година, на основното събитие на ONE X, Лий побеждава Стамп Фейртекс. И макар, че мнозина си мислят, че тя ще влезе в борбата страхливо и несигурно, младата жена се нуждае от по-малко от два рунда, с цел да победи съперника си.
 
                             

" От момента, в който родих, към този момент планирах завръщането си ", споделя Лий. Говорейки за това по какъв начин грижите за бебе са трансформирали салдото сред живота и работата на ММА шампионката, тя разяснява, че просто в този момент тренира заран. След това се грижи за щерка си.

" Наистина се любувам на времето с нея и на това бъда майка, тъй като обичам да я виждам по какъв начин пораства. "

Явно предстоят още победи. Както в персонален, по този начин и в професионален проект.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР