Според руски официални лица Украйна е изстреляла безпилотни самолети срещу

...
Според руски официални лица Украйна е изстреляла безпилотни самолети срещу
Коментари Харесай

Кремъл: Руска петролна рафинерия е атакувана от украински дронове

С подред съветски публични лица Украйна е изстреляла безпилотни самолети против няколко съветски района в първите часове на 1 май, а неофициални съветски осведомителни организации оповестяват за пожар в петролната рафинерия в Рязан след офанзивата.

Павел Малков, губернатор или на Рязанска област, която граничи с Московска област в северозападните си елементи, съобщи, че няма потърпевши при офанзивите с дронове там.

Руският канал в Telegram Baza, който е непосредствен до службите за сигурност, заяви, че офанзивата е провокирала пожар в петролната рафинерия в Рязан.

Рафинерията, която е благосъстоятелност на Роснефт, преработва към 5,8% от общото количество недопечен нефт в Русия. Тя постоянно е била цел на въздушни офанзиви от страна на Украйна.

Губернаторите на Курската и Воронежката област в Югозападна Русия, които граничат с Украйна, също оповестиха за набези с дронове на тяхна територия, като обявиха, че няма нанесени вреди или потърпевши.

Русия рядко разкрива информация за цялостното влияние на украинските офанзиви върху нейната територия и инфраструктура.

Представители на Киев настояват, че насочването на офанзивите против съветската военна, енергийна и транспортна инфраструктура подкопава военните старания на Москва.

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР