На 16 април, понеделник, Интерактив тенис дава начало на Вечерните

...
На 16 април, понеделник, Интерактив тенис дава начало на Вечерните
Коментари Харесай

Интерактив тенис стартира турнирите на открито

На 16 април, понеделник, Интерактив тенис дава начало на Вечерните шампионати „ Лото “ навън. Домакин на първата конкуренция без балон ще бъде Търговска колегия „ Бароко “ в Студентски град. Схемата при начинаещите, категория Има Такъв Народ 125, ще бъде отворена до 13 април. На кортовете могат да излязат играчи с интерактивен тенис номер (ИТН) 9 и 10 – това са дилетанти, които вършат първи стъпки в турнирните мачове и нямат доста опит в спортна конюнктура.

Средно напредналите могат да се запишат за присъединяване до 20 април, като срещите започват на 23-и. Напредналите могат да заявят предпочитание да играят до 27 април, като мачовете им стартират на 30 април, понеделник. Срещите от Четвъртия вечерен шампионат „ Лото “ ще се играят на грийн сет настилка, която е комфортна за преход от зимния към летния сезон, защото значително отстрани неподходящите атмосферни условия. Едновременно с това е много бърза и твърда, което изисква отлични
механически умения и добра физическа подготовка.



Организаторите чакат сериозен интерес към конкуренцията, защото тя е късмет и за най-неуверените играчи да опитат силите си в спортна конюнктура. Освен това тенис сезонът набира скорост, времето се затопля, а това кара и по-капризните тенисисти да извадят ракетите и маратонките.

Таксата за присъединяване в Четвъртия вечерен шампионат „ Лото “ е 30 лева за мъже и 20 лева за дами, а
срещите стартират в 20:00, 21:00 и 22:00 часа.

Желаещите да се включат в Четвъртия вечерен шампионат „ Лото “ могат да заявят присъединяване на уеб страницата на Интерактив тенис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР