На 13 август Луната транзитира през водния знак Риби, където

...
На 13 август Луната транзитира през водния знак Риби, където
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за 13 август

На 13 август Луната транзитира през водния знак Риби, където ще бъде до 23:43 часа българско време на 14 август. Когато Луната е в този знак, ръководен от планетата Нептун и съуправляван от Юпитер, сме извънредно сензитивни, по-емоционални, състрадателни, меланхолични, сантиментални.

Нуждаем се от повече успокоение и прочувствен комфорт. Не сме по този начин дейни и енергични както в предходните дни. Време е за малко отдих и уединение, с цел да се възстановим от напрежението през седмицата. Стремим се да удовлетворим своите и на околните си стремежи и потребности, към топлина и естетика в връзките. Вълнува ни всичко скрито и невидимо за очите.

Нептун и Юпитер ни въодушевяват и покачват желанието ни за креативен и духовни занимания, слушане на музика, танцуване, четене на книги и гледане на филми с сантиментална тема, научно-популярни филми и така нататък Проблемът при пренос на Луната в Риби е, че мисленето и страстите ни може да бъдат по-объркани.

Емоционалното ни положение е мощно подвластно от това на близките и елементарно попиваме от техните прекарвания и въодушевление. Лесно се разстройваме и разплакваме. Освен това в такива дни сме много по-уязвими за всевъзможни измами и непознато въздействие.

Следващите два дни са доста подобаващи и за посещаване на църкви / манастири, за кръщенета, молебствия, медитация, йога, интимни срещи, спа процедури и така нататък В здравословен проект са уязвими душeвността и краката. Повишена е заплахата от интоксикации, гъбични инфекции, контузии на краката.

Днес Луната в Риби образува дисхармоничен аспект съпротива с Меркурий в Дева. Луната показва нашите усеща и реакции, а Меркурий – метода ни на мислене и другарство. Денят се обрисува по-напрегнат прочувствено за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Звездите основават причина за разногласия и спорове в фамилията, с родственици или съседи.

Нуждаете се от малко тишина и успокоение, само че Меркурий в Дева може да предизвика по-критично отношение и бърборене от страна на околните, което да ви разочарова и натъжи. Бъдете извънредно деликатни при шофиране и при къпане във водоеми.

Днес сте по-разсеяни и с намалена централизация, пазете движимостите си да не изгубите нещо значимо. С вашата състрадателност и наивност може да станете жертва на измами и обири.

В международен проект са вероятни замърсявания, отравяния, стомашно-чревни инфекции, алергични реакции, удавяния и произшествия с плавателни съдове, самоубийства и други.

Препоръчително е да се заобикаля банкет на алкохол и опиати, да се лимитират мазните храни. Луната в Риби образува съразмерен аспект с Уран в Телец едвам в късните часове на деня и през нощта, който ще е деен и в ранните часове на неделния ден. Луната през днешния ден е с по-позитивно въздействие при родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Чувствате се спокойни и уравновесени.

Интуицията ви е мощна и елементарно улавяте фалша към себе си, което ви пази от неприятни сили и въздействие. За вас денят е превъзходен за срещи с другари, родственици и обичани хора, а също за лов на риба и излети измежду природата край вода, за креативен действия или просто мързелуване. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР