В хода на специализираната полицейска операция за противодействие на производството

...
В хода на специализираната полицейска операция за противодействие на производството
Коментари Харесай

Нова наркооранжерия откриха в кв. Орландовци

В хода на профилираната полицейска интервенция за противопоставяне на производството и разпространяването на опиати, осъществена през вчерашния ден на територията на столицата, чиновници от Групово дело „ Национална полици “ подхванали претършуване на парцел в кв. „ Орландовци “. Там те открили помещение, пригодено за наркооранжерия, в която се полагали грижи за общо 150 растения, достигнали друг етап на развиване. Иззета е и суха тревна маса и огромна сума в лв. и евро.

Това е третата оранжерия, открита по време на акцията, а неин притежател е единият от арестуваните малко по-рано трима мъже.

Арестите им бяха осъществени, откакто при подхванатите през вчерашния ден полицейски дейности още веднъж на територията на същия столичен квартал, униформените откриха две високотехнологични оранжерии с общо 2 700 наркорастения, както и количество суха тревна маса. Успешната реализация е резултат на професионално следствие, извършено в продължение на повече от три месеца.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и работата по документирането му продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Снимки: Министерство на вътрешните работи




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР