На 12 септември, на автомобилното изложение във Франкфурт ще се

...
На 12 септември, на автомобилното изложение във Франкфурт ще се
Коментари Харесай

Китайска инвазия в Европа от създателя на Opel Zafira

На 12 септември, на автомобилното ревю във Франкфурт ще се състои международната премиера на новото SUV на китайците от Chery. Предполага се, че колата ще бъде наречена Chery Tiggo 9, само че към момента от компанията не са споделили публично какво ще е името на нововъведението.

От илюстрациите се вижда, че автомобилът ще е изискан във фирмената стилистика на Chery, на по-интересното е, че той е изработен от основателя на Opel Zafira Джеймс Хоуп. Китайците натъртват на обстоятелството, че автомобилът е основан напълно по отношение на европейските усети и е предопределен за Стария континент.

Продажбите в Европа са планувани за средата на идната година. Що се отнася за позиционирането на модела, то той ще бъде на ходило над Chery Tiggo 7 и като алтернатива ще разполага със седемместен салон. Първоначално ще е разполагаем с два бензинови мотора с размер 1.5 и 1.6 литра и мощ 145 и 190 конски сили, надлежно.



Трансмисията ще е седемстепенна роботизирана с два съединителя. В вероятност, особено за Европа, ще бъде препоръчана и хибридна трансформация, а по-късно ще се появи и напълно електрически вид.

От другите особености би трябвало да се акцентира на напълно цифровите принадлежности на арматурното табло, както и на огромния 9-инчов екран на мултимедийната система. Двуцветният кожен салон е още една от екстрите на модела.

Китайците от Chery са със съществено желание за инвазия на европейския пазар и новият кросоувър ще е първия подобен опит. От компанията дават обещание, че качеството на направа няма да отстъпва на аналогичните европейски аналози и даже ще ги превъзхожда. Все още не е ясна цената на Chery Tiggo 9.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР